Anna Pihl
10. Jagten på Zoran
Sæson 1 - 2006 DVD

Beskrivelse
Martin er i livsfare efter knivstikkeriet og må igennem flere operationer før han er stabiliseret. Imens prøver alle på stationen at hjælpe med at finde knivstikkeren. Anna og Mikala skal være med til at udforme en fantomtegning af manden, men Mikala sørger efter trusler fra Stavros for, at den ikke kommer til at ligne. Da hun senere kan se hvor påvirket Anna er af Martins tilstand, fortryder hun imidlertid, og de tager tilbage til stationen for at lave en rigtig tegning.
Da tegningen har været offentliggjort kommer et tip om, at gerningsmanden opholder sig i en motorbåd i Sydhaven. Flere patruljer sendes derud sammen med politiets særlige indsatsstyrke. Han er dog ikke i båden og de må gå derfra med uforrettet sag – og dog: da Anna går tilbage for at hente bilen, står hun lige pludselig foran Zoran, som han hedder. Hun kalder på Kim og de to forfølger Zoran – Kim indhenter ham, men han slår fra sig og Kim må give op. Mens Anna hjælper Kim, hopper Zoran i havnen, hvor indsatsstyrken kan fiske ham op fra, og tage ham med på Bellahøj. Da han senere skal overføres til afhøring på politigården lykkes det ham at komme fri fra indtil flere betjente, og han får trukket Mikala med som gidsel ind i omklædningsrummet på Bellahøj. Mikala begynder at tale til Zoran ude fra gangen, og det lykkes hende næsten at tale sig frem til en forhandlingsløsning, da Mikala får fat i et våben og føler sig så truet, at hun skyder ham.
Dagen derpå kaldes Anna op til ledelsen – her får hun ros for sine forhandlerevner og hun tilbydes en plads på et forhandlerkursus hos Scotland Yard i London, og hvis hun gennemfører uddannelsen, får hun en plads i politiets forhandlergruppe. Hun siger ja tak!
På hjemmefronten erkender Mads endelig at han er alkoholiker, og Annas far indrømmer at han er stolt af hende – desværre hører Anna det ikke selv!


Medvirkende:
Charlotte MunckAnna Pihl - Politibetjent
Iben HjejleMikala - Anna's nærmeste kollega
Paw HenriksenKim G. Blomberg - betjent
Claes BangMartin - betjent
Tammi ØstEva - vicekriminalkommisær
William Hagedorn RasmussenMikkel - Anna's søn
Peter MygindJan - Anna's udlejer
Frank ThielMads
Henrik BirchOle - Vagthavende
Kurt RavnHenning - Anna's far
Dejan CukicStavro
Lisbeth WulffKaren
Morten Hauch-FausbøllThomas
Cecilie BeckNyhedsvært
Ramadan HuseiniZoran
Carsten KressnerTorben Sindal
Ole LemmekeMark Engberg
Peter Hesse OvergaardPolitiinspektør
Karoline MunksnæsSigne
Carl VintherTobias
Ida Marie Nielsen Cecilie

Kredits:
Art director assistentKlavs Ferdinand