BiografiAksel Larsen, der blev født og voksede op på Østerbro, blev udlært som kok i 1924, og blev straks efter ansat som køkkenchef på »Møllegården«. Efter ophold i USA vendte han tilbage til Danmark, hvor han blev chefkok på Hotel Marienlyst i Helsingør. Aksel Larsen aftjente sin værnepligt som assisterende kok på kongeskibet Dannebrog, og i 1933 blev han tilbudt en stilling i køkkenet på Amalienborg. Aksel Larsen vendte senere tilbage til kongeskibet, nu som bestyrer i køkkenet. Han sluttede på kongeskibet efter 38 års tjeneste ved Kongehuset og blev samtidig udnævnt til Ridder af Dannebrog. I 1966 blev Aksel Larsen kendt i hele Danmark, da han sammen med
Conrad Bjerre-Christensen startede Danmarks første tv-køkken. Efter tv-succesen var Aksel Larsen madskribent på Billed Bladet, censor på Kokkeskolen og dommer ved adskillige madkonkurrencer. Aksel Larsen var æresmedlem af Gastronomisk Laug.