Ove Sprogøe mindebog

21-12-1919   -   14-9-2004
Ove Sprogøe var og vil altid være en af mine og min kone Karen's største favoritter blandt danske skuespillere. Hans alsidighed og talent vil vi fortsat glæde os over, når vi genser ham i de mange gode film og tv-serier, som heldigvis er bevaret for eftertiden. Han blev født ca. 100 m fra mit fødehjem - ikke langt fra H. C. Andersens Hus i Odense, og Ove Sprogøe var altid tro mod vor fødeøs sproglige særpræg, ligesom han viste sig i stand til på sit felt at opnå en popularitet, der bestemt kan måle sig med vor verdensberømte digters. Ove Sprogøe var en af de få skuespillere, som mestrede kunsten at adskille sit meget udadvendte job og sit familieliv. Lige så mesterligt gennemført som alt det andet, vi husker ham for. Vore tanker går til familen, som inden for kort tid mistede et uadskilleligt par af deres kære. Æret være Ove Sprogøe's Minde.
Peter W. N.     Skrevet: 28/9-2004 klokken 21:23
Hej jeg var/er en mega stor fanes af Ove sprogøe han var en dansker med stil og en virkleg skuespiller nu har vi kun Helle vikner. Gita nørby. Morten grundval.og Jesber langber. vi alle vel savne ham
Nikolaj larsen 15år     Skrevet: 28/9-2004 klokken 17:31
Kære Ove! Du har spille dig ind i vores hjeter, ikke kun som Egon, men også som Larsen fra Huste på Christianshavn. Du vil leve videre i de mange film og serier du har medvirket i. Jeg vil bare sige tak for alle de gode stunder. Håber du nu kan vile ud i ro og fred i paradi sammen med din højt elsket kone Eva. Med venlig hilsen en stor fan!
ChristineChristensen     Skrevet: 28/9-2004 klokken 17:16
hej jeg var inde i biografen. jeg så olsen banden på spanden. det er en god film og det var meget spændende at se den på det store lærred. det er synd at du er gået bort. jeg er en meget stor fan. og det vil jeg altid være. jeg blev ked af det da jeg hørte at du. ove sprogør er død de kærligligst hilsner fra mig
Alice     Skrevet: 28/9-2004 klokken 13:47
Kære Ove: I lørdags have jeg den store glæde sammen med to af mine venner at se Olsen-Banden Overgiver sig Aldrig i Biocity i Esbjerg, i anledning af at Nordisk Film ville hærde dig. Som stor Olsen-Banden fan var det en stor oplevelse, at se dig igen, som Egon på det store lærdet. Jeg så min første Olsen-Banden film da jeg var 12 år. Jeg fik dog en ekstra god oplevelse i lørdags, da jeg var så heldig, at vinde det lille Frans-Jæger pengeskab med alle Olsen-Banden filmene i, så den har fået hæderspladsen og jeg er stolt og beæret over, at jeg var heldig og vandt på en dag, hvor du blev hærdet. Jeg synes stadigvæk det er trist du ikke længere er i blandt os mere, se mit indlæg 15.09.04 kl.9.40, men dine minder lever videre og jeg betragter dig stadig som kongen over datidens skuespiller. Jeg håber at du har det godt oppe i din himmel, hvil i fred og æret være dit minde.
Per Kromann Jepsen     Skrevet: 28/9-2004 klokken 12:49
Det var en sorgens dag d. 14 september, en af danmarks folkekære skuespiller er død. Der var tåre som løb ned af kinderne, over at sådan en stor og dejlig skuespiller som Ove sprogøe jo var. Han vil blive savnet og mine tanker går til hans familie i denne svære tid. Ære være hans minde.
Karin Larsen     Skrevet: 28/9-2004 klokken 12:16
Kære Ove,du var en fantaskisk skuespiller.Der bare kunne sit kram,vi nød og beundret dit skuespillerværk.Du vil især blive husket,når du spillet sammen med din kære ven Dirch Passer.I var vikelig et rigtig godt makkerpar,og de sange i sang.Ja dem elsker man,og kunne ikke lade vær med at synge med.Så kære Ove,nu må du og Dirch virkelig have det sjovt sammen i himlen,i er nu sammen med dem i elsker.Men hernede på jorden,er i stadigvæk meget savnet.En stor tanke går til Ove Sprogøe familie. Hilsen fra en stor fan.
Lonni M Olsen     Skrevet: 28/9-2004 klokken 07:53
En stor personlighed er taget fra dansk kulturliv. Hvem husker ikke Ove Sprogøe fra den lange række af Olsenbanden-film, eller som stemmen til forskellige tegnefilmfigurer? eller selvfølgelig fra den overdådige perlerække af gode danske film? Eller husker ham som en af Danmarks absolut bedste oplæsere? Hvis jeg kunne tælle det antal af smil som Ove Sprogøe har sat på mit ansigt så var jeg nok matematikker istedet for blot en filmentusiast. Mine medfølende tanker til familien. Æret være Ove Sprogøes minde venligst Rasmus, 27 år (P.S. Den række personer der skriver på denne side bare for at smudse mindet om en stor kunstner til: Vil i ikke godt lade være? Hvad får i ud af det? Kan i ikke bare lade os der virkelig føler noget i denne forbindelse have vores minder og POSITIVE tanker i fred og holde jeres negativitet for jer selv???)
Rasmus     Skrevet: 27/9-2004 klokken 21:12
Hvis jeg havde en krone for hver gang jeg har set en OVE SPROGØE film ville jeg være den rigeste i hele verden! Danmark har mistet en stor personlighed, hvis lige aldrig vil kunne findes igen! Min dybeste deltagelse til familien!
LindaThostrup     Skrevet: 27/9-2004 klokken 18:28
kære ove du og dirch var de bedste, jeg nogle sinde har set på film sammen. jeg tror ikke at der kommer to så gode skuespiller som jer...Håber at vi ses oppe i det blå, knus mange gange
Fie     Skrevet: 27/9-2004 klokken 17:41
Det en skam at vi har mistet endnu en af de gode gamle skuespillere, jeg har en del film med Ove og jeg syntes at de alle er gode hver for sig og Ove kunne sit kram. Ære være hans minde. mvh.Carina
Carina     Skrevet: 27/9-2004 klokken 16:04
Jeg synes Ove har været en go' skuespiller og han har været med i mange kendte film... Det er syndt at vi nu har mistet vores Egon!!!! Og helt æreligt i som er Dick Passer fan, hvis i ik kan li' Ove Sprogøe, så la'vær med at skrive i mindebogen!!!
Danskefilm     Skrevet: 27/9-2004 klokken 15:48
Det var triste nyheder at hoere at Ove Sprogoe er doed. Jeg var sikker paa at han ville blive 100. Jeg saa ham tit da jeg boede i Valby i slutningen af 70'erne. Han cyklede dengang ud til Nordisk Film. Min far gik paa Mulernes Legat skole i Odense, et par klasser under Ove. Ofte fortalte han om, hvordan Ove optraadte for, hvem der end havde lyst til at se paa hans kunster. Og det var der mange drenge der gjorde. Men, det er en dejlig 'legacy' han har bidraget med til den danske kultur skat. Hvil i fred kaere Ove
Vivian Peitzsch, Sydney, Australien     Skrevet: 27/9-2004 klokken 15:34
Hvor er det dog latterligt at nedgøre Ove på denne side... hvad skal det gøre godt for? Jeg kan ikke andet end ryste på hovedet af jer... Jeg troede det var en drøm, da jeg hørte han var død.. Men på den anden side så kan jeg godt forstå, at hans livskraft forsvandt mere og mere efter hans elskede Eva døde. Nu er de sammen og skal være det for evigt :) Og nu er han sammen med Dirch igen :) Kæmpe knus Jette !!!
Jepa     Skrevet: 27/9-2004 klokken 14:24
dig og dirch passer skal sove i fred men jeg kan best lig dirch passer
kim     Skrevet: 26/9-2004 klokken 19:14
Harj Ove.. du var genial! Dig og dine film giver mig tryghed og minder mig om De Goe' Gamle Dage.. j ville ønske at jeg havde oplevet dem!1 Jeg vil ALTID huske dig og se dine film.. og fortsætte traditionen med Dansk Film Skat.. Håber du har det godt. Hils Eva! Nadia og Co.
nadia A -KÆMPE fan!     Skrevet: 26/9-2004 klokken 19:12
du er god til at spille din rolle! jeg synes at du er god. jeg har masser af filme med dirch passer og dig
oliver     Skrevet: 26/9-2004 klokken 19:09
Nu har det første chock lagt sig. Du vil altid mindes da du er gået over i filmhistorien. Har en del film med dig og Dirch, som nok er de film, jeg nyder at se om og om igen. Hvil i fred, du er elsket og savnet.
Jannie T     Skrevet: 26/9-2004 klokken 16:14
jeg kan godt li dine film og du er god til at spille sammen med Dirch Passer!!!!! God Nat!!!!
thea     Skrevet: 26/9-2004 klokken 14:48
Ove var en rigtig god skuespiller,hans død var et stort tab for hele danmark.
Familien Ilskov fra Nyborg     Skrevet: 26/9-2004 klokken 11:48
Tusind tak til Ove sprogøe for alle de timer han har beriget mig med alle sine film...Du var bare den bedste..
Fru Jensen     Skrevet: 26/9-2004 klokken 01:45
ove hvorfor vil du ikke begraves hilsen morten
morten c.s     Skrevet: 25/9-2004 klokken 19:58
Jeg er vokset op med gamle danske film. Og Ove Sprogøe var noget for sig. han kunne sit arbejde. Den film jeg husker ham bedst fra er 'Chales Tante', da det var den jeg nok har set flest gange. men der er også 'I Kongens klæder', 'På Rundetårn' og 'Baronessen på benzintanken'... jeg kunne blive ved i en lang kører, for jeg har set dem alle. Jeg mødte aldrig Ove sprogøe, selv om det var en af mine store drømme da jeg var mindre. Det eneste jeg ønsker nu er, at han har fundet fred sammen med sin Eva. Skide godt, Ove! Katrine
Katrine Kjeldsen     Skrevet: 25/9-2004 klokken 18:59
jeg syns at ove er en stor mand inde for film og skuespille jeg har set mange film med ham men hvor mange film har spillet i det hele den bedste han har lavet er der hvor han spiller damefrisør i en af støvne men jeg kan ikke huske hvad den hedder men han har også spillet en god rolle i matador han var en god skuespiller det er barer en skam at der ikke er så mange tilbage af de gamle mere
laila gjermandsen     Skrevet: 25/9-2004 klokken 13:24
Bedste danske skuespiller til dato!!!
???     Skrevet: 25/9-2004 klokken 12:28
Du rigtig god til at spille din rolle. Og jeg har masser film Med både Dirch Passer og dig.
Nicolai     Skrevet: 25/9-2004 klokken 09:32
Jeg var ikke mere end 4 år, da jeg første gang så olsen-banden jeg synes at ove var den bedste. Jeg har ikke kunne give slip på den film siden. Han er et stort tab for Danmark!
????     Skrevet: 24/9-2004 klokken 23:13
som lille mødte jeg ove sprogøe og jeg fik en sodavand af ham flik det var han.
mark     Skrevet: 24/9-2004 klokken 21:56
Lørdag d. 18 var min kone og jeg på miniferie i Rostock, og der var Lanternefest for børn om aftenen. Et lokalt jazzband (et eller andet Stompers)spillede ikke mindre end 2 gange temaet fra Olsen-Banden til ære for Egon Olsen. Det var rørende og dejligt at være med til.
Kurt Nielsen, Kolding     Skrevet: 24/9-2004 klokken 19:51
tak for olsen bandenfilm jeg så olsen banden da jeg var lille og jeg elskede den bare de er så sjove tak fordi du har underholdet os.det er sørgeligt at en af verdens største skuespiller er død.
olcay     Skrevet: 24/9-2004 klokken 16:16
Da Jeg igennem hele mit liv har interesseret mig for gamle Danske film, smerter det mig dypt, at Ove Sprogøe ikke er iblandt os længere. Jeg er specielt ked af Ove Sprogøes død, fordi han faktisk var min yndlingsskuespiller nummer et. Ove Sprogøe har gjort en fantastisk indsats for dansk film igennem rigtig, rigtig mange år. Du havde en evne til at kunne spille alle slags roller, både på teater og film. Ove. Den evne, du havde, er en mangelvare blandt skuespillere nu om dage. Der kommer aldrig en som dig igen. Jeg håber, du hygger dig i din himmel. Du er stærkt savnet. Midt i sorgen, kan jeg, og andre Mennesker, dog glæde os over, at dine film stadig findes på videobånd og dvd. Æret være dit minde. Sendt d. 24/9 2004
Jan Pedersen     Skrevet: 24/9-2004 klokken 15:52
Ove Sprogøe var en fantastisk skuespiller. Tusen takk for all den glede du har gitt oss. Skide godt, Ove. Ære være hans minde.
Fredrik (Norge)     Skrevet: 24/9-2004 klokken 15:44
Det er svaert for mig at finde ord om saadan en trist nyhed, isaer naar man sidder paa den anden side af jorden, Kina, hvor der ikke er nogen der forstaar hvor trist det egentlig er, at en skuespiller er doed. Men, Ove, du var jo ikke 'bare' en skuespiller. Man kan vist roligt sige at jeg er vokset op med dig, den foerste halvdel af mit liv var jeg naermest tvangsindlagt til at se dine film, pga.min far, men det er nu blevet til en lidenskab. Er jeg ked af det eller har haft den "bib" dag, finder jeg altid en god gammel film, som regel 'charles tante', men efter jeg er flyttet hjemmefra og ikke har taget min fars samling med mig, ser jeg altid matador, kan sagtens se den et par gange om aaret. Mit naeste maal er at starte en efterspoergsel paa en Ove Sprogoe dvd box, saa ville der gaa lang tid for jeg igen vil blive ked af det. Men jeg ville bare sige dig en stor tak for alt det du har betydet for mig i mit liv, jeg haaber du vil faa det godt der hvor du er nu og maaske genser dine gamle venner.
Lotte Hansen, 22 aar     Skrevet: 24/9-2004 klokken 10:01
hej alle! jeg sys det er trist at ove er død jeg har et emne om ham i skolen forde han netop er død den 14 sebtember i denne måned han var en sød og megte stor mand for danmarks histore(film)
camilla     Skrevet: 24/9-2004 klokken 09:10
jeg synes det er trist du er gået bort. j ser altid filmene som du har medvirket i, når de kommer i fjernsynet. J har to olsen-banden film derhjemme. Jeg vil altid huske dig. Hvil i fred.
Anders     Skrevet: 24/9-2004 klokken 08:41
Han var altid med,når vi hyggede os mest
Rebecca L.     Skrevet: 24/9-2004 klokken 00:07
Gud være med dig....... Og håber at du har det godt der hvor du er kommet hen..... Vil savne dig, men helt død er du ikke du lever stædigvæk i alle´s hjerter..... For så længe der er masser af film med dig så lever du vidre........ Fred være med dig P.S Jeg lider med din familie
Tina Jensen (19år)     Skrevet: 23/9-2004 klokken 20:21
Er der noget mere rørende end når man dør 3 uger efter sin kone. Det kan man da kalde kærlighed!! Mange mennesker vil huske dig for Olsen-banden, men ikke jeg. Jeg vil hellere huske dig fra dine mange film med Dirch Passer. Jeres måde at sove på i filmene, Dirch der måtte strække benene helt ud over sengekanten og dig der lå krøllet sammen og fyldte kun halv delen af sengen. Jeg vil også huske dig for de sange du sang sammen med Dirch. Du vil aldig glemmes! Du vil altid være hos os, som den vidunderlige skuespiller du var. Vi vil alle savne dig. Jeg håber at du nu er sammen med din kone et eller andet sted på en eller anden måde. Tak for alt!!
Louise     Skrevet: 23/9-2004 klokken 19:21
Da jeg fik beskeden om at Ove var død, sadte jeg mig straks ned og så en film med ham. Olsenbanden ser rødt. I mens filmen kørte tænkte jeg på alt det Ove havde givet mig og mange andre mennesker. Jeg græd over at Ove var død, men det er altid de bedste der går bort. Hvil i fred Ove Danmarks bedste skuespiller nogensinde. Tænk hvor alle de andre gamle skuespillere har savnet ham. Men nu er han endelig sammen med dirch, poul, ebbe og alle de andre store. ha det godt Ove, og tak for alt
Hugo 15 år     Skrevet: 23/9-2004 klokken 18:19
ove olsen banden 4 den var go iser der mortensen kommer i spændetrøje fra morten
morten og far steffensen     Skrevet: 23/9-2004 klokken 17:54
En drøm om at møde min største danske idol blev aldrig opfyldt. Men jeg håber at dette kan hjælpe på min trøst. Ove Sprogøe. Du var en af de sidste tilbage fra dengang. Men nu er dette også slut. Ingen kan nogensinde måle sig fra dig eller nogle af de andre gamle drenge og piger som vi har mistet med tiden. Du har altid været min idol. Helt tilbage fra barnsben. Vi har alle mistet noget. Noget som vi kan være stolt af. Ove Sprogøe. Hvil i fred. Hils de andre. Tak er kun et fattig ord
Kelvin Munk Thomsen     Skrevet: 23/9-2004 klokken 16:59
Kære Ove. Det kom godt nok bag på mig da jeg hørte om din alt for tidlige død. Vi har rigtige mange gode film med dig,så det er jo noget sørmodigt det er ligsom at der mangler noget. men vi ved at du har det godt der hvor du har det nu. Så hvil i fred. Ps.jeg/vi vil altid huske dig.
Charlotte Andersen ; - >     Skrevet: 23/9-2004 klokken 14:45
JEG SAVNER DIG DU VAR EN AF MINE FAURIT SKUESPILER DET VAR SJOVT AT DU VAR MED I OLSENBANDEN DET VAR GODT DET DU SAGE TIL YVONE DEDER MED VOR DU SAGE TI STILE SENSYGE KVIDNEMENSKE.
LAU TOFTAGER LARSEN FØDT 19/09861051     Skrevet: 23/9-2004 klokken 10:56
syntes at Ove Sprogøe var en kanon god skuespiller, jeg har og vil altid elske ham som den han var, man kunne tydeligt se på filmene at han ikke var usikker eller noget og dirch og ove havde et godt team så held og lykke til dig og din kone (nu er i jo genforenet) mange sørglige hilsner Lars
lars     Skrevet: 22/9-2004 klokken 22:58
hej jeg er ked af at du er død, jeg elsker dine film, det var synd du ikke selv så dem. den bedste er Flådens Friske Fyrer, håber du selv også synes denvar god at optage. Hilsen Trine :(
Trine Sølvsten     Skrevet: 22/9-2004 klokken 21:16
hej ove jeg er ked af du er død du var go i olsen baden skide godt egon jeg har olsen baden 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 di kalste hilsenne morten
morten steffensen     Skrevet: 22/9-2004 klokken 20:07
Du havde en latter med charme og syv fløj højt i dit spil som flyv fugl - flyv
Per - kun lidt yngre     Skrevet: 22/9-2004 klokken 19:45
tak, fordi du har levet og givet os en masse gode oplevelser
ruth, nakskov     Skrevet: 22/9-2004 klokken 19:40
Tak for mange god film...
Signe, 14 år..     Skrevet: 22/9-2004 klokken 19:30
Tak for for de mange gode film Hvil i fred gamle dreng
Jonas     Skrevet: 22/9-2004 klokken 17:39
Danmark har mistet den største skuespiller hidtil, men du vil altid være i vore hjerter.
Jesper Larsen     Skrevet: 22/9-2004 klokken 15:41
Ove Sprogøe har fulgt mig hele mit liv - utallige er de oplevelser i biografen og hjemme på TV jeg knytter sammen med hans person, og heldigvis er de fleste nu gemt på DVD. Derved vil hans minde leve. Det er sjældent man føler sig personlig berørt over dødsfald der ikke sker i ens nærmeste kreds, men sådan havde jeg det med nyheden om at Ove Sprogør var død. Æret være hans minde.
Søren Homaa     Skrevet: 22/9-2004 klokken 14:53
Ove, du har betydet utrolig meget for den danske filmskat Du vil blive husket for evigt for dine fantastiske skuespillerpræstationer og din humor. Jeg er vild med Olsen-banden, mest på grund af dig. Du er fantastisk! HVIL I FRED, OVE SPROGØE!
Katharina     Skrevet: 22/9-2004 klokken 14:51
sprogø styrer for hårdt han vil blive husket for evigt
g     Skrevet: 22/9-2004 klokken 12:34
Ove Sprogøe Vil altid være elsket og savnet af hele den danske befolkning. Ove sprogøe var et symbol på dansk film og har stort set spillet med i alle slags danske film. Syntes det er et fedt initiativ at fængselsvejen ned til Vridsløselille statsfængsel muligvis skal opkaldes efter Egon Olsen...
Anders Hansen     Skrevet: 22/9-2004 klokken 12:28
da jeg så olsen banden for første gang ville jeg vide mere om skuespillerne og de øvrige der medvirkede i serien da jeg blev otte var ove sprogøe min favorit og den 14 september blev jeg rimeligt ked af det.
mia silber     Skrevet: 22/9-2004 klokken 10:12
Es macht mich sehr traurig, dass du von uns gegangen bist. Als Egon Olsen wirst du uns immer in Erinnerung bleiben und deine Filme werden uns immer Freude bereiten. Danke Ove... :.(
Christoph     Skrevet: 22/9-2004 klokken 09:35
dengang jeg så olsen banden var jeg kun 7 år og jeg synes de er sjove jeg vil aldrig glemme den og vil se den du er rigtig god til at spille egon! skide godt egon.
olcay     Skrevet: 22/9-2004 klokken 09:15
Tak for alt du har givet os,jeg vil altid huske dig og se de film med dig igen og igen,og også høre dig synge er så dejligt.tak for alt. Ære være dit minde. HH.F.
HHF.     Skrevet: 22/9-2004 klokken 08:02
Nu er OVE SPROGØE ikke på denne jord mere, og det er jo nok en af danmarks mest kære film-skuespillere, som vi nu har mistet. Jeg vil altid mindes ham, når man sidder og kigger på en af den gamle film han har medvirket i, og ikke mindst OLSEN BANDEN og MATADOR. Syntes det er flot, at fangerne vil lade vejen udenfor fængslet opkalde efter EGON OLSEN. ÆRE VÆRE DIT MINDE
Brian Langhave Sørensen     Skrevet: 22/9-2004 klokken 07:47
Nu er OVE SPROGØE ikke mere,der forsvandt et geni fra denne verden vi sørger over tabet af en folkekær og dygtig skuespiller,mem hvor er det godt at jeg har næsten alle hans film på vidio,jeg har selv mødt ham og det var en af min største opleveser til dato. Til slut vil jeg kun sige TAK FOR ALT HVAD DU GAV OVE SPROGØ
Mogens Pedersen     Skrevet: 22/9-2004 klokken 01:59
Ef af vores største og mest alsidige skuespiller. Egon Olsen vil altid være Danmarks største film figur. Ove Sprogøe var en sand skuespiller som mestrede skuespillet på scenen såvel på filmen. Æret være hans minde!
Stefan pellegrini     Skrevet: 21/9-2004 klokken 23:42
Det var en trist nyhed, da vi hørte Ove Sprogøe var død. Jeg vil dog mindes en Ove Sprogøe for det han var: En stor skuespiller. Han var en ægte skuespiller der mestrede så godt som alle de film-, radio-, tegnefilm- og teaterroller han blev tilbudt og tog, fordi han var så beskeden og bare var glad for at nogen ville tilbyde ham et engagement. Jeg husker hvor overrasket jeg var, da jeg første gang så portrættet om ham i anledning af hans 75-års fødselsdag. Vi så ham tage bussen til arbejde for en bil havde han aldrig ejet, og TV havde han og fru Eva heller ikke. De var et ægtepar der støttede hinanden, og som levede og åndede for kunsten. De læste romaner højt for hinanden og ejede en omfattende kunstsamling. Ove Sprogøe må have været en mand der elskede sit arbejde, for hans meritliste som skuespiller er jo ufattelig lang. 156 roller på film, flere teaterroller etc. Han kunne være sjov sammen med Dirch Passer, men mestede også karakterroller som fx Theodor Amsted i "Den forsvundne fuldmægtig". Endelig kunne vi også et år opleve ham som vismanden i "Fangerne på fortet" - i øvrigt en rolle der klædte den aldrende skuespiller. Men oven i alt det var ham også en almindelig mand der havde en hverdag og et hverdagsliv som alle andre gennemsnitsdanskere. Danmark har mistet en af de sidste af de folkekære skuespillere, men takket være de film Ove Sprogøe har været med i, så mindet om ham leve mange år frem i tiden. Hvis man kommer til kræfter i himlen, så kan jeg næppe forestille mig han sidder stille nu. Han er nok allerede igang med at indstudere en ny rolle deroppe. Æret være mindet om Ove Sprogøe.
Anders Ellebæk     Skrevet: 21/9-2004 klokken 23:37
Både skuespiller og ædel af sind -en sjældenhed!
Mendele Mische     Skrevet: 21/9-2004 klokken 22:45
tak for gode film du var kanon tit når jeg har læst en bog som der har været lavet en film over hvor du medvirkede så har jeg tænkt når jeg nåde til den person som du var i filmen så har jeg tænk det er en peson som er skrædersyet til at ove skulle spille den mange knus karsten ære være dit minde hvil i fred til alle der læser dette lad os gøre tirsdag den 14 sep til landsdækkene minde dag til ære for ove sprogøe
karsten     Skrevet: 21/9-2004 klokken 21:23
Det var en sørgelig nyhed jeg hørte fra min faster, da hun fortalte du var død. Jeg kunne ikke forstå det. Jeg begyndte næsten at græde, for du har været en kanon Skuespiller. Jeg har altid holdt meget af dig gennem dine film. Er meget ked af jeg aldrig mødte dig i det rigtige liv. Men jeg håber at du vil have det godt, der hvor du nu kommer hen. Jeg vil savne dig, men se alle dine film igen og igen og mindes om dig hver gang. Farvel Hr. Ove Sprogøe, og tak for alle de dejlige film du har givet os. Du var en Kanon god skuespiller. MVH Thea Jensen
Thea Jensen, Horsens     Skrevet: 21/9-2004 klokken 18:48
her er en afskedstale til Ove Sprogøe. hej kære Ove Danmarks kære ven, og skuespiller, jeg hedder AnneMette Slyngborg og har et handicap, det håber jeg ikke at du har noget imod. Det var det, det var det liv, det var nogen gode film du var med i, du var en trofast ven og en dygtig læge i matador, alle vil gerne se en film med dig og du, kommer også i fjernsynet, jeg vil til at slutte en trofast hilsen fra AnneMette Slyngborg, p.s du er en jeg aldrig vil glemme.
AnneMette Slyngborg     Skrevet: 21/9-2004 klokken 18:24
Ove Sprogøe var en fantastisk skuespiller... ja en af Danmarks største, han er elsket af mange film-fans og vil aldrig blive glemt...
Anne Sofie Wagner     Skrevet: 21/9-2004 klokken 18:21
tak kære Ove håber at du laver ligeså mange gode film i himlen som du gjorde på jorden
Peter Andreasen 11 år     Skrevet: 21/9-2004 klokken 17:52
Jeg har altid sat stor pris på Ove Sprogøe, alle de film han indspillede har haft en stor betydning i mine teenageår og selvfølgelig også nu. Navnlig hans samarbejde med Dirch Passer har haft en utrolig effekt på min oplevelse af at se en film medvirkende de 2. Ove Sprogøe har altid kunne få mig til at dåne når han var charmerende i en rolle og han har altid kunne få mig til at grine så tårene trillede ned ad kinderne når han spillede en morsom rolle, som f.eks. opfinderen i Vi har det jo dejligt eller som helten i Sagafilmene i samspil med Dirch Passer. Tusind tak for alle de gode oplevelser :)
Henriette Nilsson     Skrevet: 21/9-2004 klokken 17:40
de gode gamle danske film har betydet meget i min opvækst. jeg har altid elsket de film og gør det stadig. Jeg var lige blevet færdig med at se matador - serien for gud ved hvilken gang. så ville jeg gå ned og handle, og så så forsiden af avisen. Efter lige og have set 24 dejlige afsnit, med Ove som en væsentlig og varm rolle, kunne jeg ikke lade være med at fælde en tåre, og købte straks avisen. god rejse Ove.. tak for alt..
p.fich     Skrevet: 21/9-2004 klokken 16:56
Jeg blev lidt chokket da jeg fik beskede at Ove Sprogøe var gået bort.Det var et stort chok,han er og vil altid være husket som en god skuspiller.Og de mange film han har være med i,Dirch og ove var gode makkerpar i mange gode films. Ove du vil altid være savnet,vi glemmer dig aldrig. Tak for alt.
Lonni M Olsen     Skrevet: 21/9-2004 klokken 16:51
der bliver sjovere i himlen nu, men kedeligere på jorden, god rejse kære Ove
Børge Toft     Skrevet: 21/9-2004 klokken 16:37
RIGTIG GOD REJSE, OVE SPROGØE
Sisse Durbahn     Skrevet: 21/9-2004 klokken 16:35
Jeg blev helt ked af det da jeg hørte om din død, på en eller anden måde kom du til at betyde en masse for mig gennem alle dine mange film og specielt Olsenbanden og Matedor. Du er elsket og savnet
Miss.Crazy     Skrevet: 21/9-2004 klokken 16:10
Jeg synes at du har været en fantastisk skuespiller, så tak for alle de dejlige film. Håber at du fundet fred sammen med din kone.
Anja     Skrevet: 21/9-2004 klokken 15:43
Ingen Over- Ingen ved siden af. Ove sprogøe var den største. Tak for alle de mange oplevelser jeg har nydt med venner og familie. Alt lige fra Egon Olsen og Dr. Hansen til Lucky Luke og Asterix på tegnefilm. Ære være dit minde.
Lasse     Skrevet: 21/9-2004 klokken 14:31
Tak ove for alle de fantastiske og hjerte kære roller, som du har gjort til en del af den danske kulturarv. Du er uden tvivl den bedste skuespiller der har eksisteret og du vil for altid være husket for dette. må du hvile i fred.
Julie     Skrevet: 21/9-2004 klokken 14:06
De dejlige tanker om dig, vil gå igen til vær generation
tanken...     Skrevet: 21/9-2004 klokken 13:59
Hej ove... En million tak for alle dine fantastiske måder til at kunne bringe liv i de figurer du har spillet... Jeg har nu fundet ud af hvad jeg skal lave projekt om: nemlig dig og dit fantastike makker i filmene, Dirch Passer, i var bare for fede sammen.... Ære være dit minde.....
Louise Pedersen     Skrevet: 21/9-2004 klokken 13:23
Det är trist att du är borta, som tur är kan man fortfarande se dina filmer på DR i Malmö.
Patrik     Skrevet: 21/9-2004 klokken 11:17
Du var uden tvivl den største. Ære være dit minde Farvel Ove
Niclas     Skrevet: 21/9-2004 klokken 08:57
kære ove det er ennorm trist du ikke er her mere for du var en kanon god skuespiller hvem husker ikke Egon olsen som lederne i olsenbanden. og som Larsen i huset på christianshavn og kongensklære og det var på rundetårn og syrmandkaldsen.Michael.Ps Jeg blev lidt ked af det da jeg hørte at du var død.dine minder er altid hos os fred være med dig
micael     Skrevet: 21/9-2004 klokken 08:00
Ove er elsket og savnet, og alene navnet beskriver en stor skuespiller. Vil bare sige: "Skide Godt Ove" Ære være dit minde.
Thomas     Skrevet: 21/9-2004 klokken 03:27
Et er at Ove ikke er her på jorden mere sammen med hans elskede hustru Fru Eva, men en anden ting er jeg har mødt dem begge i 1992 her i odense, haft fornøjelsen af at drikke en danskvand med dem på et værtshus som en gang lå i Ove`s hjemby her i odense, navnet på dette var King, Han fortjener der bliver sat en statue af ved siden af H.C.Andersen, så kan altid hjæpe byens politikere med at få en bedre plan end den de nogen sinde er kommet i tanke om selv. Ove du var skide god, ære være dit minde for altid.
Kim Nielsen. odense     Skrevet: 20/9-2004 klokken 21:55
han var en af de bedste skuespiller vi har haft
johnny     Skrevet: 20/9-2004 klokken 21:52
En ting er 100% sikkert, Ove vil altid rumme en speciel plads i mit hjerte og tanker. Han var en af mine ynglingsskuespillere, jeg ved ikke hvor mange gange og aftener jeg har siddet klæbet til kassen når der var en Ove Sprøgøe film, eller når min Mor og Far lånte en. Han var den største skuespiller i Danmark og nu hvor han er død, har Danmark mistet endnu en stor personlighed. Jeg græder indvendig ÆRET VÆRE HANS MINDE ! Daniel fra Odense.
Jeg græder indvendig !     Skrevet: 20/9-2004 klokken 21:37
Tak for dit fremragende spil, et talent sjældent set Danmarks bedste stortalent... Skide godt egon
Michael Keldebæk     Skrevet: 20/9-2004 klokken 21:11
Du Var en HerliG svinGeR Du GamLe.. Og Tak Fordi Du Har Givet miG Noget At LavE FremlægelSe oM i SamfuNdsFaG.. Det TakKeR JeG DiiG For.. JeG ViL SpreDe Min VidEn Om DiiG Til alle Mine KlasSe KamMeRateR...
CharLotTe aKa BulLerH-PiieH     Skrevet: 20/9-2004 klokken 20:19
Det var en god plan du gamle...
Thomas Michelsen     Skrevet: 20/9-2004 klokken 19:57
Af hjertet tak for ALT hvad du gav os. Du var en 1'er. Æret være Ove Sprogøes minde.
Camilla Romme     Skrevet: 20/9-2004 klokken 19:11
Kære Ove 1000 Tak for de mange kanon gode film du har medvirket i. Du er her desværre ikke mere men vi kan jo altid se en film og tænke på dig.Du vil altid være i vores minder et sidste farvel til dig. Pia.H.T
Pia.H.T     Skrevet: 20/9-2004 klokken 18:10
Det er forfærdelig trist, at Ove Sprogøe er død, og han vil blive meget savnet og aldrig glemt.
Lena     Skrevet: 20/9-2004 klokken 17:56
Det er enormt trist!! heldigvis er der stadig mange film vi kan se ham i.
Rasmus     Skrevet: 20/9-2004 klokken 17:56
Til Ove Sprogøe. Tusind tak for de mange dejlige roller, som du har medvirket i. Du vil blive stærkt savnet.
Elly og Orla     Skrevet: 20/9-2004 klokken 17:49
Ove Sprogø. Er den meget alt spillende, men også en af de skuespillere jeg sys bedst om, Nogle af de film hvor jeg sys han spille aller bedst, er Ved Kongelunden, Den forsvunde fuldmægtig, Far til fire, og selv følgelig den rare doktor Hansen, og sidst men ikke mindst Olsenbanden. Han er en af de mest folkekære skuespillere, som jeg har fuldt, og jeg er meget stor fan af Gamle Danske Film. Jeg sige til alle dem som kendte ham og stod ham nær, at jeg føler med dem. Jeg græd meget over det da jeg hørte det, og ville ønske at jeg kunne have trykket han's hånd. for det er en af dem som man kan være rigtigt stolt af at have sagt hej til. Al muglig lykke og glæde sender jeg til han's familie, og venner.
Heidi Tulle Roch     Skrevet: 20/9-2004 klokken 17:36
Ære være Ove Sprogø!s minde. Vil aldrig blive glemt. Man har heldigvis masser af videoer.
Tove     Skrevet: 20/9-2004 klokken 17:18
Ære være Ove Sprogø!s minde. Vil aldrig blive glemt. Man har heldigvis masser af videoer.
Tove     Skrevet: 20/9-2004 klokken 17:18
hej jeg synes det er synd at han er død det var så sørgeligt at ove sprogøe er død han har lavet 151 spillefilm han kunne ha lavet nogle flere vis ikke han havde været død det er en glædesdag at han har fået fred jeg vil savne ham
rene     Skrevet: 20/9-2004 klokken 16:39
Der er mange der kommer til at savne Oves store smil og hans skuespil som dr. Hansen og Egon Olsen. Det er søn at han skulle afgå ved døden for 84 år er jo ingen alder...
Kim Rosenberg Nielsen     Skrevet: 20/9-2004 klokken 15:56
jeg elsker bare de gamle danske film og derfor er det trist at den folkekære skuespiller ove sprogøe ikke er her mere men jeg vil altid glæde mig over at kunne se alle de gode film han har medvirked i sammen med de andre skuespiller som også er væk de gav os glæde og det vil de også gøre framover selv minne børn elsker egon olsen ære være ove,s minde hilsen anette 38 år
anette mulbjerg     Skrevet: 20/9-2004 klokken 15:28
tak for alle din gode film...vi har haft mange timers underholdning takket værre dig...ove....mange tak for alt ære være din minde.. hilsen fam jespersen
fam jespersen     Skrevet: 20/9-2004 klokken 15:24
Tusind tak for mange timers god underholdning, med grin og latter. Især tænker vi på olsenbanden og huset på christians havn.
Berit, Natasja og Rebecca     Skrevet: 20/9-2004 klokken 14:58
tak for alle de gode film
Frej     Skrevet: 20/9-2004 klokken 14:19
det er dybt sørgeligt da jeg gik ind på hjemmesiden og læste at du var død.jeg har set olsen banden filmene og det er skide godt egon.det er nogle meget sjove film.
olcay     Skrevet: 20/9-2004 klokken 14:08
Kære Ove min ven savner dig,har du det godt der hvor du er? Det håber vi! Men er der nogen i himlen der kan elske dig lige så meget som vi gjorde nogen dig til grine lige så meget som Dirck vi håber bare du har det godt deroppe og de andre de kan se hvor dejlig du er håber bare at du når det som du nåede her Hej hej ove
Masja og Brian     Skrevet: 20/9-2004 klokken 14:07
Du vil altid blive husket. Ære være dit minde.
A. Bode     Skrevet: 20/9-2004 klokken 13:22
en god og sjov skuespiller, vil aldrig glemme ove.
Stine     Skrevet: 20/9-2004 klokken 13:00
du vil altid blive husket
thomas     Skrevet: 20/9-2004 klokken 12:55
jeg vil altid huske det dejlige smil og den dejlige sangstemme han havde altid savnet aldrig glemt :)
christina olesen     Skrevet: 20/9-2004 klokken 12:48
En lille mand med et stort talent er ikke mere. Heldigvis kan vi blive ved at gense dig i både Olsenbande filmene og i Matadorserien. Ære være dit minde.
Kate Vissing     Skrevet: 20/9-2004 klokken 11:39
Et minuts stilhed for Ove Sprogøe.... Æret være hans minde.
Per Jakobsen     Skrevet: 20/9-2004 klokken 11:17
Vi er stadig i dyb sorg over din død! Vi mindes dig hver aften inden vi går til ro, med et lys i vores vindue... Vi håber du har det godt i himlen. Du har en stor betydning for os, da vi er født og opdraget i Jehovas vidners tro, og derfor ikke må fejre de almindelige danske højtider, har vi lavet en "Ove-Dirch"-tradition. Den går ud på, at vi hvert år i december ser film med Over Sprogøe og Dirch Passer.´Nu er vi ude af sekten, men holder stadig traditionen ved lige... Du har betydet så uendeligt meget for os, og gør det stadig... Vi har langt over halvdelen af dine film, og ser dem tit. Vi beder for dig i himlen!! Fred være med dig!!
Jo & Polle     Skrevet: 20/9-2004 klokken 10:00
kæer ove sprogøe du bor ikke dae jeme
benjamin     Skrevet: 20/9-2004 klokken 09:25
ove alter sack lass es dir gut gehen, wo immer du jetzt auch bist!! ich versenke mein haupt vor einem der groessten (und lustigsten) daenischen schauspieler!
jan lehmann     Skrevet: 20/9-2004 klokken 09:11
tak for alle de dejlige timer med dig på danske film. Du vil altid blive husket
michelle selsted     Skrevet: 20/9-2004 klokken 08:32
Du var den største ære være dit minde Farvel ove
Niclas     Skrevet: 20/9-2004 klokken 08:32
Herfra er ikke andet at sige end stor tak!
Michael Jensen, København S     Skrevet: 20/9-2004 klokken 08:21
Ove Sprogøe vil blive husket til evig tid. Han har været en stor bidragyder til dansk film. Jeg vil især huske ham som Egon i Olsen-banden, Smith i Frede-filmene, den forsvunde fuldmægtig. Men selvfølgelig også fra Huset på Chrstianshavn og som detektiven Anthonsen.
Carsten Jørgensen     Skrevet: 20/9-2004 klokken 08:15
En stor tak skal gå til den ære det har og stadig er at dele dine utallige præstationer på film gennem tiderne - Skide godt Egon!. Dansk film har mistet en uerstattelig stor kunstner, må du vile i fred sammen med din kære kone Eva.
Jesper Kruse Sevel     Skrevet: 20/9-2004 klokken 03:05
Mange tak for deres søde hilser :-) Jeg har det godt selv om jeg er død.
Selveste Ove Sproøge     Skrevet: 20/9-2004 klokken 00:36
Ove du er og var den bedste skuespiller Danmark har haft. et vælg af film har du spillet med i og er blevet Danmarks varemærke når ordet film kommer på tale ikke mindst i olsen banden. Ove du var skide god. vil i fred
Claus Brønshøj     Skrevet: 20/9-2004 klokken 00:31
Tak for alle de dejlige film som du har skænket Danmark...
Bjarne Larsen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 23:37
Ære være Oves minde og jeg vil altid huske hans dejlige humør og pragtfulde smil
Anette Mogensen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 22:13
Tak for alt Ove! Mange timer er brugt med Olsen-banden. Både før, nu og i fremtiden. Egon Olsen har ikke levet forgæves. Han ramte den danske folkesjæl i hjertekammeret. Inklusive mig. Tak for det Ove!
Martin Kloster     Skrevet: 19/9-2004 klokken 22:12
Ære være Ove Sproøges minde. han var den gode, en tak til ove for de gode film, men også en tak til hans kone for de timer han var væk for at (dirk)passe hans film og til hans sønner og venner"det gør mig ondt"
Rasmus 13 år     Skrevet: 19/9-2004 klokken 21:53
mange tak for mange gode oplevelser du var en lille mand men en stor skuspiller hilsen åse jørgensen
åse jørgensen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 21:10
En meget folkekær skuespiller som jeg har set i mange film er desværre ikke mere til. et stort tab for Dansk film
Bjarne Nielsen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 21:01
Du ku' bare det der, gamle dreng. Godt gaaet, Ove.
Busser     Skrevet: 19/9-2004 klokken 21:01
We will always remember
Cobain     Skrevet: 19/9-2004 klokken 20:47
Kære hr. sprogøe Mange tusind tak for alle de gode øjeblikke vi har tilbragt sammen på hver vores side af fjernsynskærmen.. elsker at se danske film fra den tid hvor danmark kunne lave film. Du, kjeld og Dirch var bare de bedste!! mange hilsner Fra Tina
Tina Jensen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 20:14
Danmark har mistet en af vores dejligste og største stjerner, men himlen har fået en engel. Mindet om dig vil altid leve videre gennem dine fantastiske præstationer.
N. Petersen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 20:13
Stort tab for Danmark
Ayane     Skrevet: 19/9-2004 klokken 20:07
Tak for alt,igennem alle de år med dig som en fremragende skuespiller,vi har fulgt dansk film, og har haft megen glæde af dine præstationer, et stort, og rungende tak skal lyde.
Jette     Skrevet: 19/9-2004 klokken 19:31
Først og fremmest vil jeg gerne sige dig tak Ove. Mange tak fordi vi seere har måtte få muligeheden for at se på dig alle disse år.. Dansk film har mistet en af sine største Skuespillere gennem tiden..du vil altid ha et plads i mit hjerte, og jeg ved jeg ikke er den eneste der har det sådan...mig og min familie føler med din familie.. du vil aldrig blive glemt...Altid elsket Aldrig glemt. Kh Kenneth og familie...
Kenneth Leth     Skrevet: 19/9-2004 klokken 19:31
hej ove du hva en god skuesoiller for jeg ser dirk passer film og olsen banden og jeg er farn af dig og dirk passer aldser film farn¨ hilsen Tina og jeg ved jeg er lille
Tina     Skrevet: 19/9-2004 klokken 19:11
Kære Ove S. du er den bedste danske skuespiller, jeg har set dig i mange film vi kommer til at savne dig K.H Anne-Mette
Anne-Mette     Skrevet: 19/9-2004 klokken 18:59
kæreste ove sprogø. vi har mistet en af dansk films vel nok mest elskede skuespillere ved din død. tak for de mange dejlige oplevelser og sjove timer på filmlæredet
margit hansen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 18:21
Hej Ove S. 1000 mange tak. Du er en af de mange skuespiller man vil huske, som den folke kære Egon Olsen og mange ander. Vil savne dig.
Kia.     Skrevet: 19/9-2004 klokken 18:03
Kære Ove. Danmark og dansk film har mistet en ven. ALle kender dig og vil savne at se dit varme smil. Hvil i fred! Æret være dit minde.
Arndt     Skrevet: 19/9-2004 klokken 18:00
Kære ove du skal have tak for de mange gode oplevelser vi har set med dig, og ikke mindst med hr. passer ja jeg savner ord for det makker par, du vil blive husket meget længe tak.. Ære Være dit minde
Frode H. Nielsen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 17:59
Kære Ove. Tak for alt din store, glade, dejlige, humuriske talent, skuepiller. Jeg har set alle de flim du har været med i. Nu har du fået fred og ro, og Gud vil værer der for dig. Du og Dirch spillede kanont godt sammen. I sær "Der kommer altid en sporvogn og en pige til" Det var det jeg vil skrive om dig. Mange hilsner fra Anna-Louise Nedergaard Hansen
Anna-Louise Nedergaard Hansen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 17:05
Kære Ove. Tak for alt hvad du har og stadig vil bidrage med i vores liv. Mine børn og jeg er vildt glade for danske film og du er, sammen med Dirch, absolut en af favoritterne. Ære være dit minde
Kirsten Jørgensen m. familie     Skrevet: 19/9-2004 klokken 16:48
Kære Ove Jeg vil huske dig for de mange flotte præstationer både på scenen og på leret. Du er efter min overbevisning Danmarks bedste skuespiller gennem tiderne efter Dirch Passer som jeg synes er vore bedste skuespiller gennem tiderne og jeg håber at der sidder nogen som ligesom med Dirch vil oprette en hjemmesidde til ære og minde for dig. Jeg håber virkelig at folk ville tage denne udfordring op for det kunne være fedt at læse om en vore største filmstjerner synes jeg.
Daniel Lund hansen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 16:41
Tak for alt Ove. Du vil altid blive husket for dine geniale præstationer.
Katrine     Skrevet: 19/9-2004 klokken 16:15
Kær Ove. Tusind tak for det smukke brev og de dejlige billeder du sendte mig. Og tusind tak for alle de smil du bragte frem i mit hjerte. Du vil aldrig blive glemt, og du vil altid blive savnet. Håber Gud passer godt på dig, hils Dirch, og alle de andre. Tak for alt!
KMH     Skrevet: 19/9-2004 klokken 16:09
tak for alle de gode film du har lavet...... ....gemt men aldrig glemt....
katja falck     Skrevet: 19/9-2004 klokken 15:51
Tusind tak for alle de sjove stunder, jeg har haft foran fra jeg har været helt lille. Du har været en stor inspiration gennem hele livet.
Peter o     Skrevet: 19/9-2004 klokken 15:34
Kære Ove Sprogøe!!!! Jeg er meget ked af, at du ikke er blandt os være. Jeg vil savne dig meget. Æret være dit minde.
Anja Pedersen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 15:33
jeg synes du var en rigtig god skuespiller jeg har set alle olsen banden filmene med dig, du er rigtig god til at spille egon skide godt egon
olcay     Skrevet: 19/9-2004 klokken 15:30
Tak for alt Ove. Du vil aldrig blive glemt!
Claus     Skrevet: 19/9-2004 klokken 15:10
vielen dank lieber ove für all die wunderbaren "olsen-bande" filme. als ich von deinem tod hörte war ich sehr traurig, da du uns ehemaligen ddr-bürgern den alltag heller gemacht hast. du bleibst unvergessen! ruhe in frieden
D. F. Darkness     Skrevet: 19/9-2004 klokken 14:42
Du var bare den bedste ven man kan få. Tak for de mange dejlige breve og timer vi har haft sammen. Knus til dig og Eva I sidder garanteret på en sky og holder hinanden i hånden.
Jette Rosenkilde Jensen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 14:36
Ove, mein Freund, Du warst der Allerallerbeste!!! Wir in der DDR hätten damals sehr viel weniger zu lachen gehabt, wenn Du nicht ständig neue geile Olsenbanden-Filme gemacht hättest. Danke dafür!!! Deine Filme werden auch weiterhin regelmäßig ihren Weg auf meine Flimmerkiste finden. Ruhe in Frieden!!!
A****Garfunkel     Skrevet: 19/9-2004 klokken 14:35
Tak for de mange gode år du gav os allesammen, dem vil jeg aldrig glemme dig for. Tak for alt !
Lasse Ross Petersen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 13:41
Tak for alt Ove
Piero     Skrevet: 19/9-2004 klokken 13:35
ove sprogøe ært vært dit minde. og de ander skuspiller. Jodle birge har også en mindebog.
karina k jespersen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 13:15
Du var den bedste ove.. tak få alt
Thomas     Skrevet: 19/9-2004 klokken 13:09
Jeg fik desværre ikke hilst på dig personligt, hvad jer er meget ked af. Men tak for alle de dejlige timer du gav mig i dine film. ÆRET VARE DIT MINDE.
Birthe Andersen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 12:59
Jeg har set en masse film med Ove, og jeg er ked af dødsfaldet d. 14 september, men når man tænker på hans alder, så synes jeg at det er godt at han døde fredeligt, og at han skulle genforenes med hans kone, som døde for få uger siden. Hilsen Belinda og familien
Belinda     Skrevet: 19/9-2004 klokken 12:59
Tak for alt!
Marie Louise     Skrevet: 19/9-2004 klokken 12:41
En stor person er blevet revet fra os, TAK for alle de gode timer du har givet os foran tv - ÆRE VÆRE OVE SPROGØE
Tom K. Sixhøi     Skrevet: 19/9-2004 klokken 11:40
Tak, Ove Sprogø for alle filmene håber du vil forsætte i himlene...!!! Æret være dit minde...!!!
Daniel     Skrevet: 19/9-2004 klokken 11:24
Heej Ove sprogøe! Jeg er rigtig ked af du har sagt farvel til verden.. Du er lavet mange GODE film..Jeg har været helt vild med dine film..Jeg har set mange af dem mange gange.. Så jeg er rigtig ked af det.. Mange filmhilsner fra Sidsel Og familien
Sidsel=)     Skrevet: 19/9-2004 klokken 11:22
Danmark har mistet en af de helt store skuespillere
Gitte     Skrevet: 19/9-2004 klokken 11:03
danmark bliver ikke den samme uden ove.
s.p     Skrevet: 19/9-2004 klokken 10:58
Tak for mange gode filmoplevelser, mest husker jeg dig nok fra Olsen Banden, tak for alt. Kærlig hilsen Jesper
Jesper Vorring Christensen     Skrevet: 19/9-2004 klokken 10:16
"SKIDE ÆRGELIGT EGON!"Ikke flere Franz Jäger at åbne, ikke mere se din vidunderlige profil og finurlige charme og bid. Og din store indsats for andre mennesker lå dig meget på sinde, du var om nogen social bevidst og stillede gerne op for en god sag. En folkekær person, langt udover det sædvanlige, er gået bort. Håber du møder Kjeld og i kan begynde at finde på nye numre. Tak, Ove Sprogøe !! Franklin
franklin     Skrevet: 19/9-2004 klokken 09:19
Hej Ove. Danmark bliver ikke det samme uden dig. Tusind tak! Hvil i fred!
Benjamin     Skrevet: 19/9-2004 klokken 08:49
Der er kun en ting at sige. TAK fordi du har været der, Danmark bliver ikke det samme uden dig.
henrik     Skrevet: 19/9-2004 klokken 03:07
Du har väret en perle. Og vil blive husket og set, igen og igen. Mange tak for alt. Vil du i fred.
Jens Hofby     Skrevet: 19/9-2004 klokken 01:39
Hoffentlich gibt es auch im Verbrecherhimmel für Dich einen Franz Jäger Berlin....
Tim aus Potsdam     Skrevet: 19/9-2004 klokken 00:03
Hej Ove. Jeg vil huske dig, og gense dine gode film... Hvil i fred... Mange hilsner Natasja.
Natasja H.     Skrevet: 18/9-2004 klokken 23:41
de største stjerner lyser mest,jeg vil kikke på himlenog skal nok finde dig, hvil i fred.
leif     Skrevet: 18/9-2004 klokken 23:28
kære ove Er ked af det fordi nu er en af de gode skuespillere jeg næsten er blevet flasket op med er død, savner alle jer gode gamle skuespillere. især dig ove der altid gør mig glad. hvil i fred
søs     Skrevet: 18/9-2004 klokken 23:23
Mange tak for din rolle som Egon i Olsen-Bande filmene - der husker jeg dig bedst fra! Hvil i fred.
Jeppe Carlsen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 23:19
Tack för bra skådespel i MATADOR
Torgny Olsson     Skrevet: 18/9-2004 klokken 23:12
hej Ove jeg har set dine film fra da jeg var helt lille . du betoed og betyder meget for mig den dag i dag og alle mine dage frem over. du vil altid blive husket af hele mit danske film hjerte.du har gjort meget for danmark igennem dine film og personlighed. det var en stor sorg at du skulle herfra men det skal vi alle , saa maaske ses vi engang.
anna andersen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 22:58
hey OVE tak for alle de gode film ..... haaber du maa faa det godt med din elskede kone...... vi vil savne dig i dansk film
niels moeller     Skrevet: 18/9-2004 klokken 22:51
Kære folkelige og beskedne Ove Sprogøe Desværre er du, endnu en af dansk filmhistorie´s helt store profiler, nu gået bort. Heldigvis er der i disse moderne tider mulighed for at se eller gense en stor del af de film, som du har været med til berige os danskere med på både video og dvd. Og hvem husker ikke dig og Dirch i de dejlige film: Ved Kongelunden, I kongens Klær og Det skete på rundetårn................... Tusind tak for alt Ære være dit minde.......
Steen Jensen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 22:24
Du styrer for vildt!!! Den bedste nogensinde....
Mathilde og Kevin     Skrevet: 18/9-2004 klokken 22:12
Tillsammans med Dirch Passer är Ove Sprogoe dansk film för mig. Den kombinationen är alldeles speciell. Jag tackar för många härliga stunder och kommer att fortsätta njuta av alla dom gamla filmerna som tack och lov finns kvar.
Annelie i Malmö     Skrevet: 18/9-2004 klokken 22:04
Tak for alt... Sidder og ser en film med dig nu. Du var en af de bedste! Kys Kys Camilla =)
Camilla =)     Skrevet: 18/9-2004 klokken 22:03
Tak for mange gode stunder. Det har altid været en fornøjelse at se film hvor Du medvirkede, både alvorlige og muntre film. Tak!!
Vibeke Müller     Skrevet: 18/9-2004 klokken 21:59
Du var en kanon skuespiller!!!
MPH     Skrevet: 18/9-2004 klokken 21:54
Tak for alt :)
Christina     Skrevet: 18/9-2004 klokken 21:48
Kære Ove. Jeg vil aldig glemme dit fantastiske skuespillertalent, din gode humor, dit glad smil og din gode sangstemme. Du var en af Danmark største skuespillere (for mit vedkommende den største). Du vil altid leve videre i mit hjerte og mange andres hjerter, og jeg vil gense dine film igen og igen. Hvil i fred. Katrine
Katrine     Skrevet: 18/9-2004 klokken 21:24
Ove var en lille og glad mand med godt humør og en god sangstemme. De bedste og sjoveste film ham medvirkede, var med Dirch Passer, de var film makker. Han gik ind i alles hjerter med et glad smil og fuld musik. Alle vil mindes ham i dag, for han var en rigtig go skespiller.Jeg ville ønske at jeg havde mødt ham, for efter som jeg har set på film så tror jeg at han var en rigtig sød og flink mand som vidste hvad han ville opnå med sit liv som skuespiller.
Bodil jensen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 21:18
Du var helt klart en af de bedste danske skuespillere som har levet! du vil blive savnet og dine film vil blive set MANGE GANGE!
Henrik Sørensen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 21:17
Jeg vil aldrig glemme Ove. Han bragte så meget til danske film og han var sådan en god skuespiller. Det er et stort tab, at han er borte.. Ære være hans minde Kh. Hartvig
Hartvig     Skrevet: 18/9-2004 klokken 21:17
schade dass es dich nicht mehr gibt. Ein grosser Schauspieler den ich vermissen werde. als Egon Olsen einmalig. danke
Homer J. (de)     Skrevet: 18/9-2004 klokken 20:44
Tak for mange gode film Du vil virkelig blive savnet
Torben L Andersen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 20:18
Tak for alt du har givet os, vi stadig kan glæde os over, og huske dig for, tak for ALT
Lasse Jensen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 20:06
1000 tak for alt det du har gjordt for danmark Ove Sprogøe . du vil altid blive huske i mit hjerte som en go skuespiller. du har gjordt et godt stykke arbejde for dansk film i mange dejlige år. De kærligste Hilsner René Bertelsen en stor fan af Ove Sprogøe...
René Bertelsen.     Skrevet: 18/9-2004 klokken 19:34
han var en rigtig god skuespillere det er de film med ham og Dirch passer
janni     Skrevet: 18/9-2004 klokken 19:28
Kære Ove.Vil takke dig for alle de gode oplevelser du har givet os alle!Du var en stor skuespiller, og har lavet så mange gode film! Jeg kan se dem alle igen og igen.. Jeg mødte dig inde i TV-byen for ca.15-16 år siden, og det glemmer jeg aldrig! Ære være dit minde, og hvil i fred!! Mange tanker fra Tina.
Tina H.     Skrevet: 18/9-2004 klokken 19:27
løredag den 18 September 04. Jeg synge at Ove Sprogøe,være en gode skuespiller. Synge jeg magte,jeg har set mange spille film med Ove Sprogøe,hilsen fra Marlene.
Marlene V.B.     Skrevet: 18/9-2004 klokken 19:19
Tak for alt ove!
Hej     Skrevet: 18/9-2004 klokken 18:41
Ove var en af Danmars mest kendte skuespiller, han leverede en masse flot og talentfuldt skuespil, og en masse teater og film, som vil være vores minde, som vi kan gense igen og igen! intet ville kunne erstatte sådan et talent. Især han film med dirch passer, gjorde ham og dirch kendt eks: Ved kongelunden, hvor de sang "der kommer altid en sporvogn....." det vill vi aldrig glemme. men tiden kommer for alle hvor man skal herfra og for dit vedkommende var det den 14. september... tak for alt det rare, dejlige, sjove, og talentfuld skuespil!
Michael     Skrevet: 18/9-2004 klokken 18:37
hej du er en sej skuespiller Ove jeg har alle Olsenbanden på dvd fordi du er en helt
Mads Amorsen Vig     Skrevet: 18/9-2004 klokken 18:03
Må en anden årgang 1919, ligesom dig Ove - sige farvel og tak for et helt livs fantastisk underholdning. Vi mødtes i 1942, men det kan du nok ikke huske Ove, men har man først engang mødt dig glemmer man det aldrig........ De kærligste hilsener Katrine Vejlgaard
Katrine Vejlgaard     Skrevet: 18/9-2004 klokken 17:54
Tak for alt Ove ! Nnu er du ikke mere. Heldigvis har vi den store film skat du efterlod. Æret være dit m inde. Mogens K.
mogens K.     Skrevet: 18/9-2004 klokken 17:52
Vi vil altid huske dig Ove Sprogøe. Du var en fantastisk skuespiller og vil aldrig blive glemt.
Tina     Skrevet: 18/9-2004 klokken 17:34
kerja ove jeg var dïn øgleigs skuerspla og jeg vele alt tid huske daj ove
Andreas poulesen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 17:27
1000 tak, for alle de gode film du har været med i.du vil stadig leve i vores hjerter. og vi vil mindes dig, nå vi skal se sommer i tyrol, og alle de andre film. tak ove....
julie     Skrevet: 18/9-2004 klokken 17:23
´Tak fordi du valgte og være skuespiller..! Du gjorde dit arbejde SÅ godt at man ALDRIG vil glemme dig ! Jeg vil ALTID tænke på dig når jeg ser dig på tv ..! Mange Kærlige Hilsner fra Anna R. !
Anna R.     Skrevet: 18/9-2004 klokken 16:48
tak fordi du var skuespiller Ove... jeg tror at du var den bedste af alle og du vil altid blive husket som en lille munter og vildt fantastisk skuespiller men alt skal dasvære have en ende og intet lever videre kun i vores hjerter..... vi glemmer dig ALDRIG kære ,bager Høst,Charles,Peter,doctor hansen, Larsen,Sigismund Sülzheimer og Egon Olsen.......
Mette     Skrevet: 18/9-2004 klokken 16:41
Til ære for Ove Sprogø.. Det vil blive et kæmpe stort savn..Han var en fantastisk skuespiller.. Selv om du er død vil du forblive i vore hjerter og husket hver gang der kommer en film med dig.. Farvel og tak for de mange år du presterede at underholde os alle..
Camilla Nordentoft     Skrevet: 18/9-2004 klokken 16:00
Til minde om den folkekære skuespiller Ove Sprogøe: Du har givet mig en masse gode timer på film, tv og i min barndom. Første gang jeg så dig var som den kendte Egon Olsen,i filmene Olsenbanden(det var som knægt)Senere fandt jeg ud af af du havde lavet mange andre gode film.(Min datter elsker at se Martha,Baronessen fra Benzintanken,som hun syntes er den bedste)Jeg blev meget ked af det,da jeg hørte at du var gået bort. Du vil altid være i mine tanker,og hjerte.
Allan Engstrøm     Skrevet: 18/9-2004 klokken 15:53
Jeg læser de fleste indlæg og ser at alt er nævnt og intet glemt om en af Danmarks store skuespillere. Du vil blive savnet, men vi har dog gudskelov mulighed for at se dig i Matador, Huset på Christianshavn, Olsenbanden og andre film. Nu kan du blive genforenet med vores elskede Dirch og andre af vore store skuespillere som Peter Malberg, Kjeld Petersen, Ibbermand, Buster Larsen og mange, mange andre. Der bliver nu sjovere i himmelen og hils nu dem alle sammen. Til slut et stort,stort tak for din indsats for dansk film.
Ebbe Hansen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 15:41
ove sprogøe:han er ok:skide godt egon: olsen-banden er bar´fede? fra mikael
mikael raun     Skrevet: 18/9-2004 klokken 15:35
tak for mange dejlige timer,hvor vi har moret os dejligt.jeg vil mindes dig i aften hvor vi skal se sommer i tyrol. heldigvis lever du videre i filmene og musikken.
lillian jensen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 15:24
Jag kommer aldrig att glömma dig som dr. Hansen (de er en hård hund dr. Hansen) eller som nissefar i Jul i Gammelby. Hälsa änglarna.
Annalena i Skåne     Skrevet: 18/9-2004 klokken 15:21
Danmark har mistet en stor skuespiller i Ove Sprogøe. Han vil blive husket for sine rappe og kvikke repliker. Nu er en af de sidste store navne fra dansk films glansperiode i 20 århundrede borte. ÆRET VÆRE OVE SPROGØE MINDE..
Lars, Odense     Skrevet: 18/9-2004 klokken 15:13
kære ove... du er en af de bedste skuespiller i Danmark. jeg elsker at se dine film, de kan altid få liv i en. det er så trist at du er død. vi her i Danmark kommer til at savne dig. VI GLEMMER DIG ALDRIG.................................! knus fra kira.........
Kira din store FAN     Skrevet: 18/9-2004 klokken 14:59
ove sprogøe er en meget meget god skuespiller de danske film ville ikke være det samme uden ham og dirck passer og mange andre men de to spillede meget sammen ove sprogøe lavede har jeg hørt nogen og 175 roller og film sikkert en rar mand virkede meget rar og sød fra filmene nu er han sammen med sin kone og flere af sine kollegaer tak for alle de film du har været med i gi en hånd for ove sprogøe
diana n     Skrevet: 18/9-2004 klokken 14:57
hej ove håber du ligger godt i graven mmaannggee vveennlliiggee hhiillsseerrr bbeettee mmeettee mmøønn
bette mette møn     Skrevet: 18/9-2004 klokken 14:56
du var en rigtig god skuspiller. jeg kan se filmen flere gange. matador har jeg set 10-20 gange. ærde været dit minde. hilsen karina
karina k jespersen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 14:56
Jeg husker dig som en rigtig god skuespiller og elsker de gode gamle danske film og kan se dem flere gange i træk jeg er meget glad for : OLSEN BANDEN,FÆRGEKROEN,STØV PÅ HJERNEN, DET VAR PÅ RUNDETÅRN,KISPUS,FAR TIL FIRE,DEN KLOGE MAND,BARONESSEN PÅ BENZINTANKEN,MATADOR,MAJORENS OPPASSER. og mange af de andre Hvor du også medvirker. TRO HÅB OG KÆRLIGHED ÆRE VÆRE DIT MINDE
Stor fan     Skrevet: 18/9-2004 klokken 14:32
Hej Ove. Her sidder man så og kan kun ærgrer sig over man aldrig fik taget sig sammen til at få en chance for at møsde dig personligt eller at ha' fået en autograf af dig eller lign. Jeg har altid beundret dit store skuespiller talent lige fra de gode gamle dag med Dirch og alle de andre til den Bande film i 1998 !! Må du leve vel med din kone Eva - hvorend du så befinder dig nu ...!!! Mange hilsner fra (også) en ægte Fynbo.
Morten     Skrevet: 18/9-2004 klokken 14:27
Det vil blive et stort savn. Tak for de mange gode oplevelser du har givet os. Det var skide godt alt hvad du har lavet :-)
Kirsaten Larsen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 14:24
Du vil altid leve videre i vore hjerter...
Thea     Skrevet: 18/9-2004 klokken 14:12
Jeg synes at Ove Sprogøe var en stor skuesspiller og kunsner, især da han spillede med i olsenbanden filmene, og en pæn række af serier. Han var bla. også god da han spillede sammen med Dirch Passer i de kendte Dirch Passer film. Ene af hans gode roller var da han spilldede dokter Hansen i Matador. Jeg ville aldrig glemme Ove Sprogøe.... Skide godt Egon.
Michael johansen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 13:49
Kære Ove. Så blev dit lys her på jorden slukket. Men i himlen tændes den største stjerne. Tak for alle de timer vi har delt. Ære dit minde.
Mona Bohn     Skrevet: 18/9-2004 klokken 13:29
Alle dine film er gode, jeg har set dem alle isår dem med Dirch Passer mange tak for dem
Ras     Skrevet: 18/9-2004 klokken 13:03
vi er en fam på ti børn der takker meget for de gode film du har lavet vi har set dem alle TAK
mig     Skrevet: 18/9-2004 klokken 12:51
Tusind tak for de mange gode timer vi alle har tilbragt sammen med dig - enten i biografens mørke eller på teatret. Du vil blive stærkt savnet. Æret være dit minde.
Kurt Mogensen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 11:42
Kære Ove Tak for alt det du har givet os alle igennem årene. Du vil være savnet meget. Hvil i fred.
Fra din største fan     Skrevet: 18/9-2004 klokken 11:27
Ove Sprogøe, Egon, Larsen og mange flere har nu haft sin sidste arbejdsdag. Det var et chok for mig at komme på internettet og læse at Danmarks mest kloge mand, Ove Sprogøe var afgået ved døden. Det var meget trist at skulle læse at Ove Sprogøe var død og at han nu ikke længere ville være at se i noget mere. Æret være Ove Sprogøes minde
Lasse Danielsen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 10:29
Det er noget dumt noget det her. Alting smuldrer i hænderne på os
Jacob     Skrevet: 18/9-2004 klokken 09:32
Jeg er meget ked af det der er sket. Han var en af Danmarks aller største skuespiller op gennem tiden....
Daniel Hartvig     Skrevet: 18/9-2004 klokken 09:32
Det er med stor sorg, at vi har sagt farvel til vores største og bedste skuespiller Ove Sprogøe. Din sidste sporvogn er kørt, og Egon har ikke flere planer. Vi vil altid huske dig. Jeg vil aldrig glemme dig i Olsen Banden, Huset på Christians Havn, Matador, Ved kongelunden og alle de andre. Det føles som om, man har mistet et familiemedlem.
Thomas     Skrevet: 18/9-2004 klokken 01:38
En stor dansker har forladt os, men ikke helt. I over 150 film vil Vi for evigt kunne nyde hans talent, hans humor og hans energi for sit arbejde. Han er nu sammen med sin Eva og Jeg synes det hele lyder som en eventyrlig slutning på et fantastisk liv. Du var skide god Ove. Tak for alt.
Peter Jensen     Skrevet: 18/9-2004 klokken 01:16
Danmark har mistet en af de allersidste sande store skuespillerkonger, Ove Sprogøe, han var et utrolig godt og særligt menneske, selvom jeg aldrig fik mulighed for hilse på ham i virkeligheden, så var og vil han for evigt være min allerstørste idol. Han havde jo gennem 53 år som arkiv skuespiller haft 156 små og store roller på dansk film og nok mange flere på teatere. Vi husker man nok som, Egon Olsen fra Olsen-banden fra 1968-1981-1998, den forsvundne fuldmægtig fra 1971, Dirch Passers skuespillerpartner i Dirch og Ove Film fra starten af 1950erne til slutningen af 1960erne, Larsen i Huset på Christiansenshavn fra 1970-77, dr. Louis Hansen i Matador 1978-81 og den københavnske privatdetektiv Holger Antonsen i Antonsen 1984, ja jeg kunne blive ved, fordi han var og vil hele tiden være min allerstørste filmidol og faktisk kan jeg mange af hans repekter uden ad, også når jeg især ser hans Olsen-bandefilm. Hans pludselig død kom som et kæmpe stort chok for mig og resten af Danmark, men mest væreste må det være for hans stakkles tre sønner og deres familier. Du bliver et kæmpe stort tab for filmens verden, du var jo dens store symbol i 53 års tro tjenneste. Ære være dit minde Ove Sprogøe, hils nu alle de andre store danske filmstjernere der er deroppe i himmlen mange gange. --------FARVEL OG TAK FOR ALT KÆRE OVE SPROGØE------------
Søren Bøgvad Kretzschmer     Skrevet: 17/9-2004 klokken 23:12
Mit Betroffenheit haben wir vom Tod Oves erfahren. Unser Sohn ist jetzt 10 Jahre alt und liebt die Filme der Olsenbande. Da auch ich heute noch mit Begeisterung diese alten Filme sehe, denke ich, sie begleiten und verbinden nicht nur Generationen, sondern sie leben in unseren Herzen weiter. Also ist "Egon Olsen" oder "Larsen" nicht gestorben, obwohl wir sehr traurig sind. (Verzeih, aber ich kann kein dänisch...)
Fred Schulz Schwerin Deutschland     Skrevet: 17/9-2004 klokken 22:19
Jeg er en pige på kun 13 år. Og jeg har altid set gamle danske film. Og nogle af de bedste film jeg har set er med ove sprogøe. Han er sempelhen en af danmarks vidunderligste skue spillere. Og jeg vil aldrig glemme ham.
Katrine Madsen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 22:03
Ove Sprogøe var en af Danmarks bedste skuespillere især i Olsen Banden filmene også i Huset på Chr. havn og i Matador. Sammen med Dirch Passer var han også god.
Anders Peter     Skrevet: 17/9-2004 klokken 21:49
En person jeg vil huske til jeg selv skal herfra hilsen en stor fan af danske film ære være hans minde
Søgaard     Skrevet: 17/9-2004 klokken 21:40
Kære Ove Tak for de mange herlige filmroller du spillede, specielt for rollen i Olsen Banden og Matador. Du har nu dine øjne lukket med det blev en stjerne slukket Minderne har man da lov at ha Dem kan de aldrig nej aldrig ta Tak for alt Louise
Louise Jensen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 20:09
TAK FOR ALT !!! DU VAR EN AF DE SIDSTE STORE SKUESPILLE I DANSK FILM ENDNU EN IGEN TAK FOR ALT ! SKIDT GODT! EGON "OVE" OLSEN
KELD JENSEN     Skrevet: 17/9-2004 klokken 19:51
Kære ove jeg så dig en gang i city arkaden du kom gående du havde været inde og handle så kom der en mand hen til dig han var temmelig fuld og meget beskidt i tøjet han begyndte at tale til dig du gav dig tid til at tale med ham i stod vel i 10min.før du gik vidre.det var i 1978-1979.det øjeblik glemmer jeg aldrig det viste hvor et stort et menske du var. æret være dit minde.
michael strandberg     Skrevet: 17/9-2004 klokken 19:23
kære ove.. tak for nogle gode år med danskfilm.. jeg elsker at se daig sammen med din skuespillerven Dirch passer, jeg er stor fan af dig og din ven.Det var dejligt at møde dik da du var i Kolding. og jeg vil aldrig glaemme dig og din venlighed.sov godt
Tina     Skrevet: 17/9-2004 klokken 19:04
kære Ove. jeg er ked af at høre du er død! du har været en kanon skuespiller, og jeg elsker at se dig i film, gammeldags men de er sgu skide hyggelige! jeg er ked af at jeg aldrig nåede at hilse på dig i levende live. jeg vil bare sige tusind tak for nogle rigtig gode film!! sov godt. kærlige ove fan fra Julie.
julie     Skrevet: 17/9-2004 klokken 18:57
Danmark har mistet et uerstatteligt menneske, en højst respekteret mand, og en skuespiller man elsker at elske. Tak for et fuldendt livsværk!
Mia     Skrevet: 17/9-2004 klokken 18:54
Kære Ove.. Er ked af du skulle for lade os du var en god skuespiller og danmark vil savne dig.. Vi vil aldrig glemme dig du vil altid være i vores hjerter..
Sandra     Skrevet: 17/9-2004 klokken 18:47
kære ove det er trist at du skulle dø for du har jo været en kanon god skuespiller igennem tiden ære være dit minde og hvil i fred
charlotte mortensen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 18:22
Køre Ove Det er et stort tab for dansk film og for mange danskere, at du nu er væk. Men vi jo heldigvis alle de mange gode film og andre gode ting du har lavet. Dine film har altid kunne får mig til at slappe af og bringe smilet frem hos mig. Så det stivnede da jeg hørte om din død. Men du har skabt dig et smukt minde Bl.a. ved alle dine gode film. Og som stor fan af tv3s programmet Fangene på Fortet på jeg takker dig for din rollen som vismanden i tårnet. Til det samt til alle dine gode film. Kan jeg kun sige: Det var skide godt Egon. Sidste men ikke mindst tak det foto jeg har fået fra dig med din autograf. Hvil i fred. Du vil være savnet.
Kristian     Skrevet: 17/9-2004 klokken 17:50
kære ove hele Danmark vil savne dig for din latter dit humør og det vigtigste af alt dig hils alle de andre danske skuespiller de kærligste hilsener kristian
kristian     Skrevet: 17/9-2004 klokken 17:40
Kære Ove Sprogøe vi er meget kede af at du er død du var en fremragende skuespiller og alle dine film var helt helt fantastike tak for alt Ove vi vil savne dig meget sov godt Kærlig Hilsen Søren Finn Kirsten og Louise
Søren Stokholm Jensen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 17:09
Godt vi har ham på film - for vi vil savne ham!
Niels Roland Rasmussen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 17:05
en trist en´ at erfare,når man tænker på de hensyn der nødvendigvis må tages på mange områder således at forstå at man hvis man både vælger at være normal og samtidig både vil virke solidarisk og dyrke effektiv kunst i år 2004-samt alle de andre år ! ! ! ! ! ! ! ! ! FORMODEST !
ole H larsen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 17:02
du har gjordt det fantastisk flot. mange gange tak for alle dine fantastiske præstationer. sov godt kære ove.
martin pedersen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 16:40
hej ove sprogøe. jeg hørte at du døde d. 14 septemper, jeg blev lidt ked af det. For du var den beste skuspeller nogensine har været. Du har spillede olsenbanden også videre..... da jeg så morten grundvald i tvavisen så kunne jeg se på ham at han var lige ved at græde, for han var jo din beste ven. Ove sprogøe der hvor du ligger nu, Der har du jo det godt. sov godt ove sprogøe. Knus Camilla andersen. :--)
Camilla Andersen :--(     Skrevet: 17/9-2004 klokken 16:28
Dine film har altid gjort mig glad, det har været en sand fornøjelse, så æret være DIT minde
Annalise Larsen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 16:20
Du var bare skide god, vil savne dit skuespil. Æret være dit minde.
Birgitte     Skrevet: 17/9-2004 klokken 15:59
Kære familie til Ove det er med stor sorg i hjertet at Ove har forladt os alle. Han var en af de bedste og største skuespiller. Han vil være savnet meget. Knus og Kondulation fra Berit
Berit Jensen Herlev     Skrevet: 17/9-2004 klokken 15:50
Kære Ove Sprogøe. Ski'godt, Egon. Jeg vil savne dig meget.
Camilla Pedersen.     Skrevet: 17/9-2004 klokken 15:19
Kære Ove Sprogøe. Den største skuespiller gennem tiderne er her ikke mere. Du vil blive stærkt savnet. Mange tak for de gode film, som du har medvirket i.
´Jane og Anja     Skrevet: 17/9-2004 klokken 15:18
Desværre er en af Danmarks aller bedste skuespiller død, Ove Sprogøe. Jeg vil altid huske ham som en person der havde alle disse sider i sin personlighed: Doktor Hansen, Egon Olsen, Larsen og Thorbjørn Hansen (støv-filmene). Må dit liv efter døden være lige så spændende som det har været her i lille Danmark. Hvil i fred. PS: hils Dirch & Co. :)
Heidi Svendsen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 15:13
den sidste store stjerne er blevet slukket må han hvile i fred. mvh svend.børge.jakobsen
svend børge jakobsen - 230672     Skrevet: 17/9-2004 klokken 15:08
Ove du den største og er uastattelig hvil i fred hilsen os
Niclas og patrick     Skrevet: 17/9-2004 klokken 14:49
Det er en trist dag at vågne op til for mig. vejret er flot men det triste er at jeg hørte i radioen at Ove Sprogøe var gået bort jeg haft den glæde at arbejde med ham for mange år siden en aften var min kone og jeg i Tivoli det var en skøn maj aften det var min elskedes kones fødselsdag vi havde været inde og spise og vi besluttede for at gå over på Tivoli bodegaen for at drikke et glas koldt hvidvin da vi havde sidet lidt kom kære Ove Sprogøe og satte sig hos os og da vi havde flag på bordet spurgte han hvad vi fejrede fortalte vi ham det så ville han give et Fødseldags glas og det blev et dejlgt minde for os begge tak for alt kære Ove fra John & Inge gud modtager dig med åbne arme. i Hvidovre i vores hjem er du i vores tanker
john fritz jørgensen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 14:42
Go´e gamle Egon er død. Hvor er jeg ked af at vi har mistet Ove Sprogøe som jeg har nydt i fulde træk hver gang han har været på tv og biograffen. Han var den bedste, speciel sammen med go´e gamle Dirch. Selvom at jeg var lidt forberedt på at han skulle "smutte til vejrs" i den nærmest fremtid (p.g.a alderen) var jeg alligevel overrasket den dag han gik bort. Det er godt at han er forenet med sin Eva igen efter så kort tid efter hendes død. Fed være med dem!
Inge Jensen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 14:42
Tusind tak for alle de gode timer du har givet os, i alle de dejlige film du har medvirket i. Det er en ligestor fornøjelse at se hver gang. Du vil blive savnet som den folkekære skuespiller du var! Men du vil altid leve i de danske vel! Husk det! Hilsen Stine
Stine     Skrevet: 17/9-2004 klokken 14:06
Kæreste Ove. Så blev det din endestation. Jeg har altid nydt at se dig i alle de film og serier du har spillet med i. Jeg elsker komedier så det har altid været lige efter min smag. Hils i himlen og nyd nu at du er blandt dine kære venner og at du er sammen med din elskede kone igen.
Janni Dahl Rasmussen, Esbjerg     Skrevet: 17/9-2004 klokken 13:23
Tak for alle de gode og morsomme film/tv du gav os. Du var en stor skuespiller, med menneskelig varme og humor,som man ikke var i tvivl om var ægte.Du ville ikke bare" underholde os vi fik også alvoren i de personer du spillede at se.
kim madsen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 12:24
Farvel. Tak for Deres autograf De sendte mig sidste efteraar. Tak for alt. De er min yndlingsskuespiller, og vil altid vaare det. Ha det godt. Tak for mage gode timer foran fjernsynet.
Lars Mogensen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 11:53
Man følte altid en eller anden form for trykhed når man sad og så en gammel dansk film med ove sprogøe.han er en uerstatlig skuespiller som jeg vil savne meget.Men til gengæld lever han stadig på det hvide lærred.
jimmy K.Petersen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 11:21
ove sprogøe var den største
ove fan     Skrevet: 17/9-2004 klokken 11:02
du var en god skuespiller. du var en af de bedste. du var sjov som egon olsen fra olsen bande, og jeg kan høre dit stemme når jeg ser tegnefilm. (disney / jannick hastrups tegnefilm osv, osv.....) jeg vil altid huske dig når jeg ser film / tegnefilm. tak for alt. hilsen jannie.
jannie kastbjerg     Skrevet: 17/9-2004 klokken 10:03
Først et lille suk over, at Ove Sprogøe ikke længere fysisk er blandt os.. Og så må jeg af med lidt galde.. Hvorfor skal denne side bruges til svineri og uvedkommende udtalelser med ækle ord og vendinger?? Find dog et andet forum til disse usmagelige sager.. Æret være Ove Sprogøes minde
Heidi Torngaard Pedersen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 09:59
det kom som et chock for mig at at vores folkekæreskuespiller er død ove sprogøe du var en kanon god skuespiller vi vil kom til at savne dig mvh michael ps jeg ser huset på christianshavn næsten hver dag for at se dig og alle de andre fra filmen fred være med dig du var også en god skuespiller i matador som dockdor
michael     Skrevet: 17/9-2004 klokken 09:49
Ja han var en virkelig god skuespiller, han vil blive husket som Egon i Olsen Banden og som hr. Larsen i Huset på christians havn og som dr. Hansen i Matador, og de film som han har spillet sammen med Dirch Passer. Han vil være i vore hjerter.
Marc West     Skrevet: 17/9-2004 klokken 09:48
Vi har set mange gode film med Ove. Han var en af de bedste skuespiller vi har haft, fred være med ham...
ole     Skrevet: 17/9-2004 klokken 09:09
hej ove jeg er en stor fan af mine 13 år jeg nåde ikke at mode dig så må jeg møde benny eller kejl jeg græder hele tiden fordi du er død så tidlit
peter hansen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 08:51
du var en stor skuespiller
jonas     Skrevet: 17/9-2004 klokken 08:31
en af danmark sidste skuespiler er taget fra os vi husker ham som dr.hansen i matador og thorbjørn i det støver stadig og i filmene med Dirch Passer hvor de var et praktfuldt parmed og som larsen i huset på christianshavn han gjore det så godt og han spillede rigtigt godt og bliver en meget savnet skuespiller.
Steen Olsen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 07:57
jeg så første gang ove sprogøe i olsen banden fordi min forældre har den på vidio senere så jeg også nogle andre film såsom sommer i tyrol, charlies tante, huset på christianshavn og mange flere de er allesammen nogen af de bedste danske film vi har. jeg vil ivert fald altid minde ham som den charmernde skuespiller som er en af de bedste vi havde... ære være hans minde
Sanne     Skrevet: 17/9-2004 klokken 06:29
Kære Ove Sprogø Tak for dine mange mindeværdige film og Tv indlæg- vi ved jo at du ikke kunne leve uden din elskede hustru Eva og du måtte lukke dine øjn efter bare 3 uger efter hendes død. Du må hilse Dirk og alle de andre som vi desvære mistede alt for tidligt. Æret være dit minde.
Kalle Jørgensen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 04:45
Tak for alet, Ove Sprogøe. -Savnet er så stort, at det ikke kan omsættes i ord. -Heldigvis lever Sprogøes store indsats videre på video og i enkelte tilfælde i biograferne. Mindeforestilling fredag den 24.9. kl 18,30: "Den Forsvundne Fuldmægtig" og "Sømænd & Svigermødre" www.mallingbio.dk
Per Hauberg     Skrevet: 17/9-2004 klokken 04:22
Nu kan der da ikke blive sjovere i himlen. Nu er i alle samlet, du Ove, Dirch, Jørgen (Ryg),Preben (Kaas), og mange flere, må i alle hvile i fred. Danmark er nu blevet et mindre sjovt land, i vil alle blive savnet.
søren jensen     Skrevet: 17/9-2004 klokken 03:37
I first saw "Olsen Banden" on TV about twenty years ago and despite young age (10) became their big fan instantly and watched most of the series over next years. "I have a plan" is still one of my favourite movie quotes, and bowler hat seen somewhere always puts before my eyes that characteristic face with a piece of a cigar sticking out from the side of mouth. Pity that the owner of that face is not with us anymore. Good that he left lots of films we can show our children, when they will ask us what made us laugh when we were young. I`ll sure visit his grave when I`ll be in Denmark.
Mordazy from Poland     Skrevet: 17/9-2004 klokken 00:47
Vi (Danmark) har i tirsdags mistet en af vores allerstørste og bedste skuespiller nogensinde, Ove Sprogøe. Der har aldrig og vil heller aldrig komme en som ham. Han vil virkelig blive savnet! Tak for alt, Hr. Sprogøe!
Hans Jensen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 22:59
Det er det største tab for dansk fil,da Ove Sprogø døde i tirsdags. Du har spredt humor og glæde ud til alle Jeg og tusinvis af andre vil savne dig,men kan glædes over en masse film du er med i.
Carsten Eng     Skrevet: 16/9-2004 klokken 22:50
Trsdag den 14 September en dejlig efterårs dag fra en mørkeblå himmel men da jeg tændte for min radio fik jeg den triste Nyhed at høre at vores kære Ove Sprogøe var DØD Jeg mindes ham da han hilste på min mand og mig på Bodegaen over et glas kold Hvidvin. et dejligt minde som man sent vil glemme æret være hans minde Inge fra Hvidovre.
Inge Krebs Nielsen. Hvidovre     Skrevet: 16/9-2004 klokken 22:19
Ove glædede og underholdte mange af os særdeles meget med hans mange roller inden for film og teater som han altid spillede særdeles godt! - dansk kultur er blevet noget fattigere nu må man sige - det var skide godt altsammen Egon!:)
Niels Sehested     Skrevet: 16/9-2004 klokken 21:58
Rest in Peace. You deserve it!
MiC     Skrevet: 16/9-2004 klokken 21:10
Til Ove Sprogøe du var en af de sidste af de helt store skuespiller inden for danskfilm og det vil mange huske dig for, du har lavet mange gode film, som man aldrig kan blive træt af og se, jeg og hele Danmark vil komme til at savne dig, men du må have det godt sammen med dine venner og skuespiller oppe i himlen, som også har forlat os, og inden jeg slutter vil jeg godt sige (skide godt Egon)
Heine Jørgensen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 20:59
Kære Ove Du er nu kommet hjem og skal til at være sammen med din gode ven Dirch Passer og din elskede kone Eva. Jeg ved du nu skal til at bruge dit kæmpe skuespillertalent til at underholde i himlen, som du så mange gang har underholdt os. hils deroppe og pas godt på dine vinger. Tak for alt Knus Tina og Kathrine
Tina og Kathrine Mohseni     Skrevet: 16/9-2004 klokken 20:52
Verden er blevet fattigere, Tak for dig, Ove Sprogøe. Du gjorde verden til et lysere og bedre sted.
Malene Persson, Havdrup     Skrevet: 16/9-2004 klokken 20:47
Jeg har altid set dine film, Ove. Lige siden jeg var lille har min mor og jeg købt slik og sodavand og sat os foran fjernsynet for at se en god gamle dansk film, gerne med enten dig eller Dirch eller begge. Jeg holder allermest af "Det var på Rundetårn". Den er så sød. Du er en dejlig skuespiller, den bedste, den der får mig til at smile og grine. Den jeg har sympati med, den jeg holder af... Lad os mødes i Himlen en gang, så kan du måske lære mig nogle gode tricks.
Kandys (17 år)     Skrevet: 16/9-2004 klokken 20:46
Ove Sprogøe var en af de sidste af de store danske skuespiller der var med til at gøre dansk film til det det er i dag. Vi vil aldrig glæmme alle de roller man har set ham i fra den lille rolle i de Røde heste men og fra stov på hjærnen og den store rolle som Egon Olsen i Olsenbanden. Det er trist at høre at han er død, men vi kan glædelidt gense de gamle film. tror i på at vi får så stor en skuespiller igen. Vi må se med de nye skuespiller? Til nutidens skuespiller "Alt i alt i har maget at lærer før i når så højt" men vi får det vel at se en gang i fremtiden om de når det! Jeg vil håbe det. EN SIDSTE HILSEN HER SKAL LYDE TIL DIG OVE JEG HAR ALDRIG KENDT DIG OG KOMMER HELLER ALDRIG TIL DET MEN DU VAR EN FIN MAND OG VI VIL KOMME TIL AT SAVNE DIG!! FRA JAKOB BO FRA LANGELAND
Jakob bo (Langeland)     Skrevet: 16/9-2004 klokken 20:27
Jeg kunne godt lide dig og Dirch Passer.. Du var den bedste skuespiller og er det i NU sammen med dirch...
Erik Fredin     Skrevet: 16/9-2004 klokken 20:27
dansk film og teater har mistet en meget stor mand, vi vil savne ove sprogø.
John Rasmussen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 20:24
Ove Sprogøe har spillet med i blandt ander Krummerne 2 o.S.V
Katrine     Skrevet: 16/9-2004 klokken 20:01
Wer im Gedächtnis seiner Fans lebt ist nicht tot.
Sven-Uwe Grosser, Germany     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:58
det er en stor sorg at vi har mistet vor kære skuespiller ove sprogøe, han var en kanon skuespiller ære være hans minde
maja kristensen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:54
ove er rigtig god i alle hans film f.eks. olsenbanden og s/s Martha og støv på hjenen hilsen MARTIN 9 ÅR
Martin     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:48
Jeg syntes det var en dårlig nyhed men man kan jo ikke leve evigt
Katrine     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:39
Sov sødt Ove Sprogøe vi savner did
Klaudia     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:36
On behalf of some hungarian fans, Rest In Peace Egon. The Franz Jaegers in the Heaven are not safe anymore...
kmark     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:32
Ove var en genial skuespiller! Det er trist og skulle sige farvel til hele Danmarks Egon Olsen Hils Dirch Keld og alle de andre der oppe Kærlig Hilsen Jannie Ustrup
jannie ustrup     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:32
Vi vil komme til at savne danmarks popolæreste menneske, der er ikke ret mange der bliver så gamle som Ove Sprogøe også kaldtes Egon Olsen. Hvil i fred
Katrine Kogsbøll     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:29
Skide godt Egon God betegnelse for dit virke, Tak
Michael Rasmussen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:24
hvil i fred og hils deroppe alle de andre store skuspiller æret være dit minde
steen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:22
En nu en god skuespiller er blevet taget fra os! Ove har givet os mange film til underholdning gennem tiderne han vil blive savnet rigtig meget!!! Hvil i fred sov sødt ove
Mike     Skrevet: 16/9-2004 klokken 19:20
Han var bare en dygtig skuespiller men havde et rigtig godt liv. Det synes jeg er det vigtigste. Og nu kan ham og Eva være sammen. Ha det godt Ove
Jullemuzen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 18:59
Hvorfor er det altid de bedst eskuespiller der går bort.. men sådan er livet. Du var en rigtig god skuespille, ja en af danmark største stjerner. Tak for alle de gode film du har lavet.. mvh christina
Christina Andersen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 18:54
En god skuespiller er gået bort, og det er vi kede af , vi har næsten alle hans film og vi elsker og se dem. Men han er sammen med sin kone nu og de har det godt, for de har hinanden.
Familien Nielsen i Hundige..     Skrevet: 16/9-2004 klokken 18:48
Ove Sprogøe, har været den største stjerne Danmark har haft...
Maria :)     Skrevet: 16/9-2004 klokken 18:46
Jeg vil blot sige tak, for de mange dejlige år og de mange dejlige film. med dig og Dirch passer. I var et super godt par at sætte sammen på skermen. Du har været et super godt menneske og den danske befolking vil komme til at savne dig meget. jeg håber at du altid vil blive mindet, du vil i hvert fald altid være i mit hjerte. Ære være hans minde..
Henriette Fredin. 16 år     Skrevet: 16/9-2004 klokken 18:35
vi vil sanvden dig Ove Sprogøe, de har været så god i alle dine film, jeg ved ikke hvad for en jeg synder der er bedest. de er alle sammen gode. Tak for alle de film de har lavet til os, du vil altid bliver husker for den du var.
anna     Skrevet: 16/9-2004 klokken 18:23
Sørgeligt, sørgeligt, sørgeligt.... Han var virkelig bar såden en go skuespiller ! Sikke et helt, vi stadig ka se ham på film ! KH Ninna!
Ninna     Skrevet: 16/9-2004 klokken 18:23
Han var en god skuespiller og en rigtig kammerat, vi vil alle savne hans gode humør og hans med bragte "sporvogn". Længe levede han på skærmen, men længere vil han leve i vores hovede, tanker og hjerte.
Helle Kjær Rasmussen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:53
Hej Ove Sprogøe Vil bare lige sige pent farvel og ønske dig god tur til himmelen. Hvis du støder ind i Bent Nielsen, Ejnar Mikkelsen eller Thomas Emil Nielsen så hils dem venlig fra mig og sig at jeg savner dem. Ha´ det godt i himmelen eller hvor du nu kommer hen. Hilsen Maiken Mikkelsen
Maiken Mikkelsen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:50
Åhh må det være løgn. Tænk at du er død, det må ikke være sandt. Men da jeg har læst de fleste aviser og de alle skriver at du er død må det jo være korrekt. Det er svært at skrive til en man ikke kender personligt, men du var så folkekær at selvom man ikke havde mødt dig, så ved man næsten hvordan du var. Ja det lyder underligt, men sandt tror jeg nok. Jeg så min første danske film som 7 årig og glemmer den aldrig, det var Baronessen fra benzin tanken og da jeg hørte du var død, kom jeg sådan til at tænke på den, og dengang jeg så den. Du var jo som man siger "Skide go" og det var du ALLE filmene, uanset hvad du så spillede, var man lige ved at leve sig ind i filmen, du spillede MEGET godt, så godt at INGEN vil kunne spille lige nøjagtigt på den måde, nogensinde. Du er jo en hele legende, som jeg vil fortælle mine børn og mine børnrbørn om... Ære være dit minde
Thue     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:46
OVe.Sprogøe var en vidunderlig skuespiller på. alle de film var med i tak for alt Ove når jeg tænker på. hvor meget det dejlige menneske som du har givet os gennem tiden.Du vil altid været savnet i min familie tak for alt. ove en trofast fan af dig ove og må din stjerne altid lyse smukt på dig og din elskede hustru.Eva Æret være hans minde ib.sørensen torpet. ringsted
ib.sørensen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:42
ove var en god skuespiller jeg har se mange film med ham i film tak for alt ove skide godt Egon
torbjørn egeland     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:36
jeg er rigtig kedafte at han er død for jeg synes at alle de film han har været med i har han spilled som om det forgik i virkelig.
laura     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:29
den mand var genial TAK for mange gode timer foran fjernsynet HVIL I FRED
Jesper     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:28
Ove Sprogøe var en fantastisk skuespiller og han spillede rigtig godt.
Laura     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:23
Ove var langt fra noget idol for dig, men jeg da vokset op med mange af hans film. Han var en god skuespiller, han har spillet sammen med de "store" og blev selv "stor" Han vil nu nok altid være husket som vores alles Egon Olsen. Jeg kondolere for familien, det er altid hårt at miste...
Randi     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:22
Da jeg har 116 af hans film på video er det fordi jeg er og var en stor beundrer af ove sprogøe og jeg vil gerne mindes ham for hans store spil i matado. Ærets være hans minde-
Kaj Aage Johansen.     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:21
Ove Sprogøe var en fantastik skuespiller
Bahrija Alic     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:19
Ove Sprogøe var en fantastisk skuespiller. Han døde i tirsdags. Han var endda født i Odense. Han var meget god i Olsen-Bandenfilmene: Olsen-Banden(1968),Olsen-Banden på spanden(1969),Olsen-Banden i Jylland(1971),Olsen-Bandens store kup(1972,Olsen-Banden går amok(1973),Olsen-Bandens sidste bedrifter(1974),Olsen-Banden på sporet(1975),Olsen-Banden ser rødt(1976),Olsen-Banden deruda(1977),Olsen-Banden går i krig(1978),Olsen-Banden overgiver sig aldrig(1979),Olsen-Bandens flugt over plankeværket(1981),Olsen-Banden over alle bjerge(1981), Olsen-Bandens sidste stik(1998)
Erik Jørgensen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:05
Kære Ove. Du var skuespiller af en kaliber der kun har været ganske få af. En personlighed der har brændt sig ind i alles hukommelse, som Egon Olsen, Dr. Louis Hansen eller Larsen i "Huset"... Med en indlevelse, med et ganske særligt blik i øjet, med en stemme alle straks vil kunne genkende. Du er uforlignelig, en vi aldrig glemmer, for du lever stadig i mindet og i de mange skønne film vi ser om og om igen. Tak for de mange uforglemmelige timer... skide godt Egon :o)
ClausA     Skrevet: 16/9-2004 klokken 17:03
åh åh undskyld ove fordi jeg skrev det der. jeg savner dig vågn vågn nu op kære ove jeg har grædt lige sigen du døde kærlig hilsen sebastian rasmussen
sebastian rasmussen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 16:41
Ove Sprogøe var en fantastisk skuespiller. Jeg vil huske ham for hans medvirken i de gamle danske klassiskere... Allermest vil jeg selvfølgelig huske ham for hans rolle som den geniale Egon Olsen. Tak for alt, hilsen Agnete
Agnete     Skrevet: 16/9-2004 klokken 16:40
jeg fik et chok da jeg så at ove sprogøe,,egon olsen,,var død gid han ville leve igen jeg sendte et brev til ham og bad om en en autograaf men jeg fik den ikke
sebastian rasmussen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 16:38
Nu er du sammen med din elskede kone igen. Jeg er sikker på at det er det du ønskede allermest. Du efterlader et stort fingeraftryk i dansk teater og film. Et fingeraftryk som vil leve i mange mange år endnu. Tak for at vi fik lov til at opleve dit kæmpe talent.... Dit minde vil leve
Søren Ulrichs     Skrevet: 16/9-2004 klokken 16:30
Kære Ove. Tak for Egon Olsen. Tak for Dr. Hansen. Tak for alt og alle. Hvil i Fred. Vi vil savne dig.
Maria     Skrevet: 16/9-2004 klokken 16:28
Hej jeg vil savne dig, du var en god skuespiller hilsen Brian
Brian     Skrevet: 16/9-2004 klokken 16:26
ove var en stor skuespiller han var den sidste store skuespiller vi ikke har ham iblandt os længere han kunne spille alle roller både de alvorlige og de komiske roller ære være dit minde ove
Søren jensen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 16:07
Kære ove. Danmark har lidt et stort tab over at havde mistet dig. Vi vil alle savne dig meget. Hilsen Mie
Mie Hansen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 16:05
Du var god i alle de film du har lavet. Jeg vil komme til at savne dig.Du var skide god. Kærlig hilsen Linette.
Linette     Skrevet: 16/9-2004 klokken 15:52
OVE var en kæmpe skuespiller, der vil blive / er savnet af alle der kente ham, fra familien og fra film verden. selv kendte jeg ham kun fra films verden, men han vil altid begtyde meget for mig, selv om han nu er sammen med hans kone oppe i hilmen syntes jeg kun at vi skal håbe det bedste for ham, og at han nød livet det er vi vist ikke i tivil om! Alle de film han har spillet med i de har bare været så gode at man vil kunne huske ham for dem, lige meget om det er i danmark, eller i et af de andre lande. Ove har og er stadig et stor minde og vil også altid være det, lige meget om det er ove, egon, emil samt mange andre navne man vil huske ham under. lev vel der oppe i himlen
Jeanette handrup     Skrevet: 16/9-2004 klokken 15:27
hai ove jeg syntes du gjore det riktig godt da du levede men nu er du detsvære død hilsen ahmed
Ahmed     Skrevet: 16/9-2004 klokken 15:27
Det er trist at vi ikke længere har Ove iblandt os, men vi kan da heldigvis stadig glæde over alle de film han har været med i. Håber han har fået fred nu, og at han er sammen med sin kone.
Malene G. Petersen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 15:20
Kære Ove Tak for de gode film du har været med i. du var en vilt god skuespiller. mvh fra Hemme
Hemme     Skrevet: 16/9-2004 klokken 15:17
jeg var på hyttetur da det skete(onsdag). nogle havde købt aviser, hvor han var på forsiden. jeg føler at vi ikke har nogle af de bedste skuespillere tilbage nu........ HÅBER DU HAR DET GODT NU OVE. set er sket.
ANNE SOFIE CLAUSEN     Skrevet: 16/9-2004 klokken 15:04
ove vi vil savne dig hvores alle sammen egon mange kærlig hilsner ove fan ¤
jonas hartwich     Skrevet: 16/9-2004 klokken 14:51
Kære Ove. Jeg er ked af at jeg aldrig fik fortalt dig, hvor stor en skuespiller du er. Jeg glædes dog ved, at jeg kan mindes dig i en perlerække af danske film. Vi har mistet dig, men du vil stadig leve videre i flere generationer af danske film-seere. Håber du har det godt, hvor du er nu!
Katrine Skjoldelev, Espergærde     Skrevet: 16/9-2004 klokken 14:48
jeg er ked af at han er død...
Ole Christensen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 14:47
Kære Ove. Ja det var så det. enden på din karriere. jeg blev meget overassket over at du ikke længere er iblandt os. det er meget trist. men nu lever du et andet liv sammen med din kone Eva Sprogøe. Jeg har set de fleste af dine film, og jeg kan se dem om og om igen. det er et meget flot stykke arbejde du der har fået lavet.
jesper w. pedersen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 14:41
Kære Ove! Da jeg fik a vide at du var gået bort tænkte jeg: "Øv, han var sQ en a de bedste skuespillere i Danmark". Kunne ligefrem mærke en sorg i min mave. Føler på en eller anden måde som om jeg har mistet noget jeg har holdt meget a! Jeg sys i hvert fald a du har gjort et RIGTIG GODT stykke arbejde, bl.a. i Olsen Banden og Krummerne 2, som r mine favoritter. J håber du er blevet genforenet me din kone, og a du har det godt hvor du er. Vil ALDRIG glemme dig. R.I.P!! En stor fan a Ove - som er et VIDUNDERLIGT menneske!
Heidi Christiansen!     Skrevet: 16/9-2004 klokken 14:23
Du var en af de største. Du vil blive savnet. Men jeg kan stadig se alle de dejlige film sammen med mine børn. Specielt dem med Dirch og Olsen banden. Vores alle sammens Doktor Hansen, du var vidunderlig. Æret være dit minde
Michael Emanuel     Skrevet: 16/9-2004 klokken 14:11
Kære Ove! Vi har altid syntes du var den bedste. Det er en skam du ikke længere er iblandt os. Fred være med dig. Vi vil altid huske dig, og dine seje film. Egon olsen styrer!!!!
Tapiren og Fuglen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:50
det er maget svært at sætte ord på sine følser men et lille trøstene ord til de der er tilbage er alt vad jeg kan give vi dansker har misted en af de beste skugespiller der har levet jeg er maget ked af det jeg har ikke maget meger at sige da jeg ikke er så god til at udtrykke mig
jane mayland lund     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:45
Hvad enten man er læge eller skurk, vil vi alle savne Ove Sprogøe. Han var den største af de mindste. En sand perle fra den danske skuespillerskat.
Michael Dan Nielsen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:42
Ove var den bedste af dem alle..
terkel     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:30
jeg vil sige tak for alt det ove sprogøe har lave og gjort. han var bare SKIDE GODT JEG VIL KOMME TIL AF SAVNER HAM. MED STOR HILSEN FRA EN STOR FAN AF Ove Sprogøe DU ER DEN BESDE OVE TAK FOR ALT
allan     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:25
hej ove jeg kommer til at savner dine gode danske film dem kunne jeg godt få mange timmer med
hr.nilsson     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:25
ingen ord er store nok om mennesket ove han var/er et stort menneske og han har bidraget meget til den danske kultur. han vil helt sikkert blive savnet og det er en sorg for hele Danmark at han er død. jeg håber han nu sidder og kigger ned på alle os små mennesker og at han ved hvor mange af os inkl. mig selv der tænker på ham. Skide godt ove... du er elsket og savnet. /Louise
louise     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:21
du er den største. skide godt Ove .
M.F.K     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:09
Jeg vil bare sige tak til Ove for de gode film han har medvirket i.. Især for olsen banden..De er fantastiske..
Martin     Skrevet: 16/9-2004 klokken 13:02
hej jeg er helt vild med danske film jeg ville ikke kunne leve uden jeg vil bare sige at ove sprogøe er en vidunder lig skuspiller . tak fordi i gjort verden så vidunderlig med jeres film. hilsen mitzi fra danmark.
mitzi     Skrevet: 16/9-2004 klokken 12:57
Det var en meget trist meddelse vi fik i går den 14-9-04 at OVE SPROGØE er gået bort. Han var en skuspiller i Særklasse og ingen kan nogen sinde udfylde han plads.
MAJA-LISA     Skrevet: 16/9-2004 klokken 12:53
Hej Ove tak for Alt Du har været min bedste skuespiller jeg vil komme til at savne dig jeg er ked af du gik bort men der var ikke nogen vej udenom dit hjerte bestemte hvor længe du ville leve så det stoppe den 14 september 2004 tak for alt MVH Martin Pedersen
Martin Pedersen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 12:35
han var danmarks bedste skuspiller, og ingen kan hamle op med det han udrettede.....jeg har set olsen banden fra jeg kunne gå, og ser dem stadig jævnligt....han var gud!!!
Brian Petersen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 12:35
Sorligt att Ove Sprogøe gått bort, han var 1 av dom bästa skådespelare Danmark hade. R.I.P!
Ove     Skrevet: 16/9-2004 klokken 12:06
farvel Ove. og tak for mange rigtig gode år. jeg vil savne dig selvom jeg godt ved at dette er det bedste for dig. og dine roller på film vil du aldrig glemmes for. du var et fantastisk meneske/skuesiller. men nu er det slut. tak for alt. kærlig hilsen Emil p.s. du var skide god Egon
Emil Brix     Skrevet: 16/9-2004 klokken 11:58
Du var en af de største Ove.. På alle måder..
Trine     Skrevet: 16/9-2004 klokken 11:53
Kære Ove, ja nu sidder man så tilbage med en tom følelse af at have mistet et nært medlem af familien, det er meget underligt, MEN måske ikke aligevel,du har om nogen formået at kunne spille dig ind i vore hjerter med dit fremragende skuespiltalent, man føler helt at man har kendt dig hele livet (måske den bedste præstation du som skuespiller har præsteret ) det skulle du have haft en "Bodil" for synes jeg, men nu er det slut, jeg vil ikke græde over det men glæde mig over at have "kendt" dig og over at jeg har så mange film med dig, jeg håber at der er et liv efter dette og at du har fået muligheden at genforene dig med din elskede kone og alle vennerne og kollegaer fra den gode og sjove tid, Er du ikke rar at hilse dem alle , vi savner jer sgu ære være dit minde Ove Sprogø
Henrik H     Skrevet: 16/9-2004 klokken 11:19
Du gjorde mig glad når jeg så dig i film. Du vil blive husket i min familie og mine børn vil blive gjort bekendt med din kunst, fordi du har betydet så meget i mit liv- glædelige oplevelser). Den glæde synes jeg også kommende generationer skal kende og opleve. Må du hvile i fred al held og lykke på din videre rejse! Christine
Christine     Skrevet: 16/9-2004 klokken 11:05
Du var skide god Egon
mikkel     Skrevet: 16/9-2004 klokken 11:02
Det er lidt underlig at du ikke er her mer, for du var den hel store danske skuespiller som gav os alle hygge og glæder i de film vi så dig i
Kenney     Skrevet: 16/9-2004 klokken 10:47
han var bare den bedste han kan ikke erstattes
jens     Skrevet: 16/9-2004 klokken 10:37
Ja hva kan jeg sige? Da det blev meddelt i sin tid at ove kom på plejehjem sagde jeg til min forlovede, at nu varer det ikke længe før vi hører at han er død. Og med stor sorg må jeg desværre sige: Hva sagde jeg? Jeg har altid været en stor beundrer af Ove Sprogøe. Han var en fantastisk "stor" mand, når man så ham på lærredet, selvom han ikke just var en af de højeste. Han ku sit kram. og som jeg altid har sagt, så er det desværre sådan at det altid er de bedste der skuespillere der dør først. Jeg ønsker at Ove har fået fred i sindet og er tilbage sammen med hans elskede hustru gennem mange år.
Joan Larsen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 10:05
en af danmark sidste skuespiler er taget fra os vi husker ham som dr.hansen i matador og thorbjørn i det støver stadig og med ikke mindst larsen i huset på christianshavn du gjore det bare så godt du spillede godt rigtigt godt enda fred med dig michael
michael     Skrevet: 16/9-2004 klokken 09:55
Farvel Skide Godt Egon.
HC     Skrevet: 16/9-2004 klokken 09:53
Ove Sprogøe var den største mand af alle. Han var fantastisk på scenen, i alt lige fra Dr.Hansen, Thorbjørn Hansen, Larsen og selvfølgelig også Egon Olsen. Han vil være savnet af mange både store og små. De sagde i nyhederne i tirsdags ,at han vil blive svær at erstatte, hvad tænker folk på. Han kan simpelthen ikke erstattes, men han vil altid eksisterer i folks hjerter. Man kan kun takke Ove for alle de ting ham har bidraget med. Han var en mand med ære, en mand der altid vil mindes. Tak for alt, Ove.
Mette     Skrevet: 16/9-2004 klokken 09:37
han var en af de bedste skuespillere i Danmark..! det er en stor skam han er blevet taget væk fra dansk film
stefan     Skrevet: 16/9-2004 klokken 09:22
Vi har mistet et stykke af Danmark. Så kort kan det siges, du var bare en fantastisk skuespiller og man var ikke i tvivl om, at du gik professionelt ind i alt, hvad du gav dig i kast med. Du gjorde det så flot!!
Pia     Skrevet: 16/9-2004 klokken 09:08
Jeg elsker dig bare... Du var den bedste skuespiller der hidtil har levet... Du prioterer dine roller sandsynligt meget høje... Du er mit store forbillede og danner selvtillid blandt publikum.... Hvil i fred og ha' det barmhjertigt gosdt "MIN SKAT".... Kyss....:'(
Mille....!!!!!!     Skrevet: 16/9-2004 klokken 08:50
Da jeg kom hjem efter at have øvet med mit band old but gold, og tilfældigvis slog op på tekst tv. Fik jeg et af mine største chok og jeg havde svært ved at holde tårene tilbage. Jeg er ligesom vokset op med Olsen Banden filmene og ove jeg vil huske dig for det dejlige mennesker du var. Jeg er dybt taknemmelige over at du for ca. 10 år siden sendte mig dit billede og din autograf og med en lille hilsen på. Danmark er blevet en folkekær skuespiller fattigere og Ove du vil aldrig nogen sinde blive erstattet. Sammen med Dirch var du en ener og alle de andre roller du havde var pragtfulde. Færgekroen, det var på rundetårn, Styrmand Karlsen, Baronessen på benzintanken, den forsvundne fuldmægtig og I kongens klær og agent filmene bare for at nævne nogle. Mine tanker går til din familie der nu på kort tid har mistet både mor og far. Ove du vil altid med taknemmelighed være i mit hjerte. ÆRE VÆRE DIT MINDE. Mange kærlige hilsner Gitte Jensen
Gitte Jensen skrevet 16. september     Skrevet: 16/9-2004 klokken 08:31
Ove Sprogøe, var genial, Ham og dirch var et godt makkepar, hvad var dirch uden ove
Danny Nielsen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 08:06
kære ove sprogø. du var alletiders skuespiller, du vil altid blive husket i vores hjerte som en sjov og kærlig mand som spillet en masse gode roller. hvil i fred hilsen bettina og tommy.
bettina og tommy andersen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 07:43
Kære Ove Sprogøe, vi kan ikke rigtig fatte det, at............ du er gået bort. Vi kan ikke sige det med ord, så sorgfuldte og kede af det er vi...... Vi vil aldrig glemme dig. Vi takker dig for den glæde du har givet os.... Du vil altid leve videre i vores tanker....
Birgit Schröder og Tobias Bader ( Berlin     Skrevet: 16/9-2004 klokken 06:41
TUSIND TAK OVE FOR ALLE DE GODE OPLEVELSER DU HAR BERIGET MIG OG HELE DANMARKS BEFOLKNING MED IGENNEM MANGE MANGE ÅR. EN SKUESPILLER SOM DIG KOMMER ALDRIG IGEN. VI VIL ALDRIG GLEMME DIG OG DU VIL ALTID VÆRE ELSKET AF OS! TAK FOR ALT DET DU GAV OS OVE!
Rasmus Jensen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 03:49
Kære Ove. Du var efter min mening, den "største" mandlige skuespiller, danmark har haft. Tak for alt hvad du har beriget os filmelskere med. I mit hjerte vil du blive gemt, men aldrig glemt.
Colette     Skrevet: 16/9-2004 klokken 00:39
Tak Ove....
Tommy Andersen     Skrevet: 16/9-2004 klokken 00:17
Det er trist at Danmark nu har mistet en af de sidste mandelige folkekære skuespillere. Ove er en af de få fantastiske skuespillere! Han er en meget beskeden herre, og meget privat og jeg tror også, at det er det vi danskere elsker! Engang for omkring otte år siden var jeg med min klasse på bus-tur, her mødte vi tilfældig Ove Sprogøe - Og han var flink til at skrive autografer til alle 24 elever! Æret være hans minde - Han vil blive savnet, men aldrig glemt, hans ånd vil gå videre på film - Nej, hvor har han egentligt givet Danmark meget filmskat. Citat, Ove Sprogøe: "Hvis man ønsker at blive gammel, må man finde sig i at leve længe".
Michael Schmidt     Skrevet: 15/9-2004 klokken 23:52
Tak for de mange gode olevelser du har været med til at give danskfilm og teater gennem tidem.
Martin Hansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 23:37
Kære Ove! Tak for alle de smil, du har sat på vore læber gennem alle årene. En bedre skuespiller er aldrig set! Det har altid været mit største ønske at møde dig, men nåede det desværre ikke.. få havde vist regnet med, at du allerede gik bort. Selvom du var blevet en ældre herre, var det som om, at du hørte til her og aldrig ville forsvinde. Jeg er vokset op med dine film, og de står højest på listen, når der er dømt hyggeaften! Tak for alle de gange, du har fået os alle til at grine og ja, nogle gange græde! Du vil blive savnet!
Mie     Skrevet: 15/9-2004 klokken 23:23
Når de store trær faller blir tomrommet enormt; i den danske skuespillerskogen var han blant de fineste: ein eik, med en ruvende krone som stod fast, både i storm og stille. Hans rolle i tv-serien: Charlot og Charlotte minnes med glede !
Jan-Roar Årsheim     Skrevet: 15/9-2004 klokken 23:20
Kære Ove.. 1000 tak for en masse dejlige grin og herligt skuespil.. Du vil blive savnet:(
Line (Dirch_Fan)     Skrevet: 15/9-2004 klokken 23:19
Kære Ove tak for alle de gode film du har lavet igennem tiderne det ville jeg aldrig glemme dig for
Peter Nellemann     Skrevet: 15/9-2004 klokken 23:15
Jeg synes Ove Sprogøe var en fantastisk god skuespiller især rollen som egoenolsen
Simon Sørensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 23:08
Kære Ove Selv om du ikke er mere, vil du stadig bringe smilene frem i min stue. Ses vi i himlen, gir' jeg et glas vin. Tak for alt. Morten
Morten Roth     Skrevet: 15/9-2004 klokken 22:51
Filmy z serii "Gang Olsena" to jedne z najzabawniejszych komedi jakie dot¹d widzialem . Ove gral swoja role wysmienicie . bedzie mi go bardzo brakowalo . Wyrazy wspolczucia dla calej rodziny. Spoczywaj w Pokoju ...
Lukas from Poland     Skrevet: 15/9-2004 klokken 22:45
Du hast uns viel Freude bereitet, Ruhe in Frieden. Wir werden dich nie vergessen.
donald0425@freenet.de     Skrevet: 15/9-2004 klokken 22:28
Ruhe in Frieden! Wir werden dich nie vergessen!
Isabel,Jana & Thomas Bunk, Germany     Skrevet: 15/9-2004 klokken 22:24
kære ove! tak for de gode film, som du har lave. du har spille mange gode roller. vi ses mange at din film. vi kan godt i at ser olsen banden. med venlig hilsen rasmus, kim og elisabeth
elisabeth     Skrevet: 15/9-2004 klokken 22:17
ove gamle dreng tak for film og gode serier min søn og jeg græder om kap r.i.p.
søren munch jørgensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 22:16
HEJ OVE TAK FOR MANGE ÅR I DANSKEFILM DU VAR KANON I MATADOR HUSET PÅ CHRISTIANSHAVN OG OLSEN BANDEN KNUS
TRINE BERG PETERSEN     Skrevet: 15/9-2004 klokken 22:15
TAK OVE for de mange grin du har givet mig. DU var en af de bedste skuespiller i Danmark. Vil altid huske dig for de gode film som du medvirket i. Håber du kommer op til alle dine gode skuespiller venner.. mange hilsner martin
Martin inka     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:58
det er med stor sorg at høre at vi har midste en af vores aller største skuespiller gennem tiden.............han har virkelig givet mig mange gode stunder her i livet som jeg aldrig vil glemme ..............han har virkelig vundet en stor del af mit hjerte men hans gode humør og personlighed jeg vil aldrig glemme ham så længe jeg lever god bless you my friend
jimmy B larsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:45
Dansk film har misten en af sine største stjerner. Ikke én dansker vil glemme vores folkekære og elskede Ove Sprogøe der har underholdt i utallige timer i de danske hjem. Vi vil altid huske den manden med det nålestribede jakkesæt, bowlerhatten og en halvkvalt cigar i munden råbe "HUNDEHOVEDER OG HÆNGERØVE LUSEDE AMATØRE" osv efter stakkels Keld og Benny. Men nu er Egon Olsen ikke mere, han har ikke flere planer, det er slut. Han har fået fed. Ove du vil aldrig blive glemt. Æret være dit minde.........
Lena Johansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:44
Jeg syntes du var god i olsen banden sammen med Morten Grunwald og Poul Bundgaard. Skide godt Egon!!!
Sofie Pedersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:39
er.et.stor.tab.for.dansk.film.og.danske.tak.ove.sprogøe. for.alt.
lars.fra.kbh.v.     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:39
Du fik os til at tänke efter,grine og engang imellem også gräde. Du trak de film Du var med i og Dine kolleger op til mere end det af og til egenlig var. Folk voksede i Din närhed mens Du havde det skidegodt - vad mere kan man egenlig kräve? Tak for det - Du!
Dieter Schönefeld     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:37
Ove vil altid leve i vore hjerter.
Nicki     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:34
Jeg har set mange film med dig især olsen banden var en af de gode og sjoveste film jeg har set. Du var virkelig en af de bedste skuespillere jeg har kendt.
Magnus Pedersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:34
TAK for alle dine gode oplevelser på film Ære være Ove Sprogøe
Bent Carstensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:15
Kære Ove! Det var med stor chock jeg læste om din bortgang i Helsingborgs Dagblad (og senere i BT og Extra Bladet) i dag! Jeg mindes dig som en meget talentfuld skuespiller. Jeg husker dig fra filmer med Dirch Passer, Huset på Christians Havn, Matador, og selvfølgelig Olsen-banden-filmerne m.v. Må du ha' det godt i din himmel!
Johan Lindstrøm, Helsingborg     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:13
Vi føler ikke nogen tristhed.....-du ville bestemt ej mere leve efter din Eva gik bort...-og det var dine stærke kræfter der IGEN slog til. Efter så mange år sammen med din Eva, og efter at have givet os alle så meget har nu sikkert brug for ro og hvile -sammen med Eva. Vi vil dog mindes dig med varme...-åh hvor har vi mange gange, når vintere-aftenen stod på hygge, sat en af dine film på -specielt Olsen Banden -ja hvor vi dog alle her hos os kan mange af replikker udenad. Og så ligeledes filmen Martha, som vi også elsker meget....Mine børn og jeg tror ikke at nogen, nogensinde kommer til at betyde så meget for vores fælles kulturelle filmoplevelser i vores hjem som du Ove.....Man bør kende til dig -ellers er det en brist i vores opdragelse -ja disse ord sender vi med hensides. Ære være dit minde.
Anita, Line og Magnus Knudsgaard     Skrevet: 15/9-2004 klokken 21:01
Jeg har i min tid (46 år) været en stor beundrer af dig. Tak for alle de gode film som du har beriget mig og min familie med. Har set utallige film med dig. Olsenbanden "Skide godt Egon" "Doktor Hansen" i Matador, fantastisk præstation. Samt alle de gode gamle Danske film som du medvirkede i. En stor skuespiller i alle henseender. Ære være dit minde. Bent
Bent     Skrevet: 15/9-2004 klokken 20:46
Ove var helt bestemt en af dansk films bedste og største skuespillere, og han vil blive savnet utrolig meget. Jeg nyder ham ofte i en af de mange fantastiske film, som han spiller helt suverænt i. Jeg kondolerer til Oves familie. Æret være hans minde...
Cathrine Stenrøs     Skrevet: 15/9-2004 klokken 20:38
Ove var en fantastik skuespiller, vil komme til og savne ham MEGET! Ove: tak for alle de dejlige stunder, som du har givet os via danskefilm. Vil ALDRIG glemme dig! HVIL I FRED!
Tina Krisensen (Valby)     Skrevet: 15/9-2004 klokken 20:20
Jeg elsker de gammel film med Ove og Dirch det er søndt at ikke nogen af dem der lever mer de danske film der bliver havet i dag er ikke lige så gode som dem der blev lavet den gank. Nor jeg ser di flim med de to lever jeg mig så maget ind i den at jeg tor at jeg selg er med i den. Men held og lykke på den rejse du nu skal på. Med venlig hilsen Bettina.
Bettina 25 år     Skrevet: 15/9-2004 klokken 20:18
D. 14 September 2004, er i sandhed en sorgens dag for såvel hele danmarks befolkning, såvel dansk film. Den folkekære skuespiller, Ove Sprogøe, er stille sovet ind i en alder af 84 år. Ove vil formentlig altid blive husket som Olsen Bandens leder, Egon Olsen, som han spillede i ikke mindre end 14 film. Vi vil aldrig glemme hvor fantastisk et menneske Ove var, ej heller alt det han har givet os i over 50 år, i form af enestående skuespil, udstråling og en nærværelse som ikke kan beskrives med ord. Hvil i fred, Ove. Og tak for alt.
Thomas Stelmach     Skrevet: 15/9-2004 klokken 20:17
Det erjo trist at en vores meste folkekære skuespillere er gået bort. Ove blev over 80 år.
Daniel Johansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 20:04
Det er trist.. Endnu en af de gode, gamle skuespillere fra dengang er gået bort.. Jeg elsker Ove og Dirch sammen, de er begge fantastisk skuespillere, og jeg elsker at sætte en af de gamle film på, og sætte mig til at se dem.. De er meget anderledes end nutidens film.. Du gjorde det godt Ove, det skal du vide.. Det er en fornøjelse at se dig på skærmen..
Caroline     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:55
Endnu en af de rigtige gode gamle skuespillere er gået bort. Men vi har gudskelov alle minderne på film. ÆRE VÆRE OVES MINDE.
Allan Rasmussen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:52
Endnu en af de gode "gamle" danske skuespiller er væk. Men vi kan stadig mindes gennem alle de fantasiske film han har lavet til os.
Anita Larsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:42
vi har mistet verdens største skuespiller . !!!TRIST!!!! for han var god .
SARA     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:41
HEJ JEG SYNTES DU VAR EN SKIDE GOD SKUESPILLER . DU VAR NEMLIG MIN YNGLINGS SKUESPILLER. SÅ DET ER EN SKAM DU ER DØD.
SARA ANDERSEN     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:35
Vi har mistet en af danmarks største skuespillere. Ære være Ove Sprogøes minde. Han vil altid blive husket. Bl.a for nogle af de mange gode film, han spillede med i gennem hele sin skuespillerkarriere.
René Arrebo Rasmussen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:32
Vi har lige mistet en af Danmarks største skuespiller, som altid vil blive husket for de mange gode filmroller som han spillede. Dermed er en stor epoke er slut.
Bo Iversen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:26
En rigtig god og folkekær skuespiller, er ikke iblandt os mere, det er sørgelig, men tak for mange hyggelige og gode film og serier, som Huset på Christianshavn, og Matador som kan ses igen og igen.
Birgit Pederen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:21
Det er en skugespiller man vil savne på de danske teater og på film . Man vil altid huske ham som "Egon Olsen" i Olsen banden. Det gøre os meget und at skulle sige favel til Danmarks "Ove Sprogøe" hilsen en af hans fans maria vinggaard jensen og hindes familie
maria vinggaard jensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:12
Det var meget meget sørgeligt ! Jeg blev helt tom indeni i da folk sendte et kædebrev rundt på msn, om din død .. jeg havde ikke hørt eller set at du vra død før jeg fik meddelsen på msn .. Det var bare så !"#¤%&/()=??=(/&%¤#@£$€{[] !!! Dine film var bare SÅ gode ! Hver gang jeg ser dem vil jeg tænke på dig !
Camilla Hansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:08
Det var den 14 cebtember klokken var omkring 13 00 og jeg sad på min arbejdsplads da radioavisen bragte det sørgelige budskab om din død. Jeg følte en pludselig tomhed inden i for pludselig var festen slut Ove Sprogøe var død. Selv om jeg ikke kente dig følte jeg alligevel vi havde kendt hinanden i mange år fordi jeg har mange af dine film stående på reolen. Du var en skuespiller af høj kvalitet og du skal vide at mange græd og har sagt så mange kønne ord om dig. Men alting har jo en ende. Du er nu blevet genforenet med din kone som du midstede 25 dage tidligere. Farvel Ove tak for alt du gav os på de skrå bræder og på lærede. Tak for det fine og rene menneske du var. Vi vil aldrig glemme dig.
Søren Christofer Olsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:05
En stjerne er bort med en så folkekær skuespiller som Ove Sprogøe, som kendes af stort set alle, lille som stor for de herlige, sjove, morsomme, alvorlige... roller flere film, heriblandt Olsen Banden, Huset på Christianshavn og Matador. Jeg blev rigtig trist til mode, da jeg hørte nyheden om Ove Sprogøes død. Du vil blive savnet, men vi har da trods alt alle de gode film og serier, som et rigtig godt minde. Mine tanker går til Ove Sprogøes familie - ikke mindst da Oves kone, Eva Sprogøe, også for nylig afgik ved døden. Æret være Ove og Eva Sprogøes minde! Hvil i fred!
Niels Vendelbo     Skrevet: 15/9-2004 klokken 19:04
Jeg vil aldrig glemme Ove Sprogøe for alle de gode flim han har med virket i.
Mette Carlsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:59
Jeg græd da jeg høre at Ove Sprogøe var død. Vi har mistede en af vores allerbedste skuespiller i verden. Jeg er flaskede op med alle de gode gamle danske film som Ove jo er en stor del af. Nu vor han er død bliver der foralvor fest i stjerne himlen tak for mange gode og sjove timer.
Michael Larsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:47
Ove er den største og vil altid være det
Jens Andersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:41
hey jeg er rigtig ked af at du er gået til himlen :( jeg synes du var den beste af danske skuspiller lev vel hilsen den 11 årie fane snøf
jesper     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:35
Jeg blev rigtig ked af det da jeg fik beskeden om Oves død. Æret være Ove Sprogøes minde. Mine tanker går til hans familie. Du vil aldrig blive glemt, Ove. Specielt din brilliante skuespilpræstation som Egon Olsen i Olsen Banden vil jeg især huske dig for. Men også det fantastiske samspil med Dirch Passer i adskillige film beundrer jeg dig også meget for. Lige siden jeg var en lille dreng har jeg været vild med Olsen Banden, og senere har jeg også set mange af dine andre film. Hvil i fred.
John Nissen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:25
Werte Damen und Herren, ich möchte mein tief empfundenes Mitgefühl zum Ableben von Ove Sprogoe (Egon Olsen)zum Ausdruck bringen. 1967 wurde ich in der DDR geboren und 1974 ging ich das erste Mal ins Kino und sah mit Begeisterung Egon, Benny und Kjeld (nicht vergessen Yvonne). Alle 14 Filme habe ich dutzende Male angesehen und werde es auch immer wieder tun. Im herzlichen Denken an Yvonne,Kjeld und Egon sende ich liebe Grüße an Benny und bedanke mich für das wunderschöne Amüsieren mit ihren Plänen. Michael K. von Brzezinski Berlin-Germany
Michael Konstantin von Brzezinski     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:22
jeg syntes det var nogle gode film og jeg kan især godt lide at se Baronessen fra benzintanken, Flådens frisk fyre og matador. Men du var god i alle film. hilsen celina 10 år
celina     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:14
God dag, Schade dass Ove Sprogøe von uns gehen musste. Ich finde es sehr traurig, er war ein hervorragender Schauspieler aus Dänemark. Es gab nur wenige so gute schauspieler! Du bleibst uns stets in Erinnerung! med venlig hilsen af Tyskland Ludwig Frenzel
Ludwig Frenzel     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:14
Ove Sprogøe er en person, jeg har holdt meget af i danske film. Sammenspillet med Dirch Passer har været uforglemmelig. Min personlige favorit er hans rolle som, Egon Olsen i de 14 Olsen-banden film. Er man til danske film, kan man kun holde af ham. Jeg vil sige tak for den store fremragende indsats, Ove har præsteret i de mere end 150 film, han har medvirker i. Hilsen Thomas.
Thomas Bech Laugesen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:10
ove er en person mam kun kan holde af hans måde og spille på er verden klasse vil vil savne ham det er et stort tab dansk film og teater har misted ære være hans minde
Lars Pedersen falster     Skrevet: 15/9-2004 klokken 18:00
Kære Ove, jeg har altid beundret dit skuespil, specielt i Olsen Banden, og du vil altid leve videre, i film og i mig. Jeg er stor fan af alt du har lavet. Hvil i fred, Ove.
Jonas     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:56
KÆRE OVE,DU HAR ALTID VÆRET DER I MIN LEVETID BÅDE SOM BARN OG VOKSEN OG NU ER DU IKKE MERE DET ER ET STORT TAB,MEN DU VIL LEVE VIDERE OG GIVE ANDRE GENERATIONER DEJLIGE FILM OPLEVELSER.TAK FOR ALT DET GODE DU BRAGTE OS,TAK OVE.
CARSTEN     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:48
jeg er kun 13, men siden jeg var lille har jeg set og elsket ove sprogøe. jeg har godt nok kun set mest olsenbanden, men også hans gamle film med dirch passer og karl stegger. han lavede ikke film, men det føles som om, der mangler noget.
Thomas Weiling     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:40
kære ove du var et natur talent!!! du var hærlig at snakke med og jord bunden :) kh julie :)
julie     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:38
Til minde om Ove Sprogøe: Jeg vil lige være med til at mindes ham. Jeg synes også at han var en god skuespiller. En af de bedste i dansk film. Jeg vil gerne sige tak for alt hvad han har givet os. Æret være Ove Sprogøes minde.
René Wagtberg Hansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:38
Ove var den bedste skuespiller i verden. jeg elsker og se ham i olsen banden Hvil i fred ove sprogø
Nille     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:36
Kære ove !!! du var et talent !!! Du lavede bare nogle giniale film Ære være dit minde til dig og din kone Eva
Charlotte     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:35
tief erschüttert war ich vom tod von egon. er war ein so guter schauspieler. sein art war einzigmalig und unnachahmlich. in meiner kindheit waren die filme der olsenbande eine schöne begleitung. meine aufrichtige anteilnahme an seiner familie und den angehörigen. in stiller trauer mario david aus berlin mariosberlin@yahoo.de
mario david, aus berlin     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:29
Tak for alt du har givet. Vi føler vi kendte dig. Du var en af de bedste!
Malene Marquardsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:24
Tak for de mange gode oplevelser vi har haft på film og tv. Vi har mange af dine film og "Matador" så vi kan stadig glæde os over at se dig. Ære være dit minde..!
Eva og Sonja Moesgaard... (Kolding)     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:21
kære ove. tusind tak for de mange gode stunder i gennem tiden på tv, du var en utrolig dygtig mand, som jeg altid vil mindes.
jane poulsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:16
Vi har mistet vores bedste skuespiller i Danmark og det er med stor sorg. Ove Sprogøe har altid været os alles favorit, blandt alle skuespiller, og du vil altid være i vore hjerter. Æret være hans minde
Thomas Mikkelsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:14
Ove Sprogø blev 84år5 gammel, det er en høj alder for en så aktiv mand i sine unge dage. Han har gjort det godt. Ikke mindst i Olsen Banden-filmene. SKIDE GODET OVE!!!!!!!!
Adam Drejer     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:13
Sammen med Dirch Passe var Ove sgu den allerbedste skuespiller vi nogensinde har haft. Og vi får aldrig nogen lignende mere. Han var en ener, og han spillede en hulens masse framragende roller!!! Æret være hans minde!!!!!!
Mikeman     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:10
tak for din gode filme.
Khalid     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:09
Kære Ove. Jeg vil virkelig huske dig, for den gode, varme, kærlig og ægte menneske du var. Jeg har set mange af dine film, og vil altid mindes dig. Det du lavede på film, var noget specielt, specielt også sammen med Dirch Passer, i var en harmonisk team, som ingen andre kunne gøre efter. Ære være din minde for altid. Tak for det du har givet Danmark.
Stella Ziebell Hansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:08
Jeg har lige siddet og set et afsnit af Matador. Det var underligt at se Ove Sprogøe og så sidde og tænke nu er han her ikke mere - ligesom mange af de andre i Matador.
Martin Bendtsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 17:08
Kære Ove. De har jo altid villet være privat,men da jeg boede på Amager, har jeg tit fået et smil og en vinken når vi mødtes på cykel og du vinkede først! Du har haft et stort liv, der har glædet mange mennesker og nu fortjener du lidt fred sammen med din kone,Dirch og alle de andre. Du er ikke død, for du vil fortsat leve i vi andre!
C. Clausen,Svendborg     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:54
En stor skuespiller og et stort menneske har forladt os. En sidste hilsen herfra...
Mick Pedersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:46
ove sprogøe var en kanon skuespiller... vil aldrig glemme ham! elskede at se en film med ham... Ære være hans minde!!
Louise     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:43
Ove - Du vil ALTID være et sted i mit hjerte!!! Du var en folkekær skuespiller og jeg vil aldrig glemme dig! DU havde charme - Ligesom du synger i "Sommer i Tyrol", du var noget for dig selv! ÆRE VÆRE DIT MINDE!!!
Ida Marie     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:41
Jeg synes, at Ove Sprogøe var en fantastisk skuespiller med en varm personlighed og et livligt gemyt. "skide godt gået Egon"
Nicolai Jensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:33
En venlig hilsen til dig Ove, danmarks beste skuespiller. Fra Camilla Ibsen
Camilla ibsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:20
Til Ove! Jeg Synes at du er en af de bedste skuespiller i hele Danmark. MVH jane.
Jane(Janski).     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:13
jeg var en meget stor fan af ove og selfølgelig er jeg det endnu jeg vil sige at han var jo gammel og alle skal jo væk fra jorden mrn det er en sorg at have mistet ham.
Martin Poulsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:12
Lige siden jeg blev født i 1989 har jeg set film med Ove Sprogøe.... han har altid været min favorit især når han ahr spillet sammen med Dirch Passer... det er et meget stort tabe at han er død.. ære være hans minde.. jeg vil aldrig glemme ham
Louise OLin     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:07
Ove Sporgøe, har lige siden min søster indviede mig i De Danske Films Verden, været min farvorit blandt skuespillere. Mit ønske var, at møde ham en dag, men det nåede jeg desværre ikke. Han er død og det har taget hårdt på mig. Hver gang en skuspiller, som jeg kan lide dør, sidder jeg og græder over det, som om det var et familiemedlem. Ove, du har klaret dig igennem en masse ting, oplevet en masse. Mistet mange af dine skuespiller venner, bl.a. Kjeld Petersen, Dirch Passer, Paul Bundgaard, Buster Larsen osv. Du har haft en langt og godt liv. Hvil i fred, du vil altid have pant i mit hjerte for alt det underholdning du har givet mig igennem 16 år.
Christina     Skrevet: 15/9-2004 klokken 16:03
om aftenen d. 14. Septamber fik jeg at vide at Ove Sprogøe var død, der gik et gys i mig, et verer gys end når et spøgelse går gennem en (billedsprog). Ove var i sandhed Europas bedste dalevende skuespiller, men nu er det forbi, han er død ligesom en af mine største ønsker er, som var at møde ham og hilse/snakke med ham. Hvil i fred Ove Sprogøe.
Michael Mortensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:55
Det er et stort tab. Når man ser en film med Ove Sprogøe ved man at det en god film, som man skal se. Man kan glæde sig over alt. Hvad han gør eller har gjort. Ham Og så Dirch. Var simpelthen det største filmpar på dansk film. Tak for mange sjove og gode film
Ole     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:49
Så døde en af de bedste Danskeskuespiller vi har haft . Det er en fornøgelse at se de gamle danskefilm med Ove Sprogøe. Ære være hans minde.
Henriette Krogh     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:42
Han var kort og godt den bedste. Ære være han´s minde
en film elsker     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:31
Hvor er det en tom fornemmelse at Ove ikke er blandt os mere. Det er, som mange mener, som at miste en rigtig god ven. En man har fulgt på skærmen hele sit liv. Jeg er ked af at jeg aldrig mødte ham, men jeg vil huske ham resten af mit liv. Sov godt Ove
RIkke     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:22
Tak for alle dine gode film.
Kim LJ     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:18
Ja desværre døde nok den bedste dansk skuspiller vi noglesinde har haft, han vil blive savnet utroligt meget han havde en flot og lang skuspillertid og det meget trist at skulle sige farvel til ham efter så mange år. Mvh Kim
Kim LJ     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:17
tak for alle dine gode film hilsen anne-sofie
Anne - Sofie Bang (fie) davidsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:08
Ja det var desværre en sorgens dag igår, da vi fandt ud af Ove Sprogøe var død. Jeg vil altid huske ham som den sjove, men også alvorlige person. Han havde talentet til at komme direkte ind i folks hjerte fra den første gang man ¨så ham i en film. Du vil blive savnet, og husket for de pragtfulde film mm. Ære være Ove's minde...
Christine Thomassen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:06
jeg elsker ham meget højt han var en af dem man vil ser igen og igen man forstår godt han var ked af det her til siste når ens familie eller venner eller kærste død har man tit ike noger at vil for?? sådan ville jeg også hvade det med min hest som jeg har være så meget igemme med. håber han for det godt hvor han er nu hilsen anne-sofie
Anne - Sofie Bang (fie) davidsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:05
Du vil altid blive husket!!! Du kunne altid få mig til at grine.
Anders Madsen fra Varde     Skrevet: 15/9-2004 klokken 15:04
tak for en masse dejlige film som jeg virklig elsker at se igen og igen. han var komisk med dirch passer, og fantasik som Egon Olsen. han vil blive savnet.
Janich     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:50
Ja så mistede vi endnu en af de helt store i dansk underholdning, men det er ikke noget at sørge vildt over da det jo var en naturlig død i en høj alder. Vi kan jo mindes Ove Sprogø og gense ham gennem alle de film han har medvirket i, og det er jo ikke så lidt. Æret være hans minde.
Fnug     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:46
hey tak for mange gode film og grine sjovt/flip mange knuzzzzz
Kamilla Jensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:41
En meget... stor tilhænger af dig som privat og skuspiller, søger over at ha mestet dig ove sprogøe... du var og er en af de største.. danske folkekære skuspiller der var.. vil altid mines dig.. og dit gode humør... tak for disse 8 år vi skrev samme.... og for alle de jule og nytårs kort vi skrev sammen , det var et stort privilegium at få lov til at besøge dig og eva i jeres private hjem i tømmerup/kastrup de par gange det bliv til...( HUSKER SÅ TYDLIG.. en af dine fødelsedag hvor jeg kom forbi og ville aflevere et kort til dig, du og din kone eva stod på på trappen op til varrandaen og hilste mig velkommende DET GLEMMER JEG ALDRIG.. ked af j ikke havede tid til at blive lidt... Tak for autograf på de 13 olsen-Banden film... og de hyglige snakke vi har haft... ære være dit minde tankerende er store herfra mit Hjerte:O)
Benny Møldrup Hansen /Aalborg     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:39
Hey Ove tak for mange timers under holdning i fjernsynet. du har været en af mine bedste skuespiller i længe. vi har næsten hele serien med huset på christians havn den er smader god den serie men ingen kan slå olesen banden det er en skam du er død mange knuz.........................
Kamilla     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:38
En tåre skal og tille her fra, jeg er glad for at jeg inden for det sidste år fandt Ove Sprogøe's aftograf. Jeg fandt ham på www.krak.dk og sendte videocover fra Olsen bandens sidste stik, med der tilhørende frankeret kuvert så det ikke kostede ham noget. Kæmpe snøft fra Rikke & Michael Roenborg
Michael Roenborg     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:35
denne sidste hilse til en meget folkekær skuespiller må han hvile i fred
Sabine     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:33
Jeg vil også lige give en sidste hilsen til ove.. Tak for mange timers underholdning :)
MIkkel Pedersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:32
jeg vil gerne sende den siste hilsen til ove. og tak for de gode film du har vært med i hilsen helle
helle kramme jørgensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:31
Tak Ove, Tak for mange timers underholdning og eftertænksomhed. RIP
Knud     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:30
Ein toller Schauspieler, er hat damit meine Kindheit bereichert.
Michael aus München/Germany     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:26
tak for de gode film du har lavet. det første jeg tænke da jeg fik avide at Ove han var død: det er lønt.
lonnie     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:25
Tak for alle de gode år, & for dine fantastiske film som vil aldrig vil glemme."olsenbandendk" www.olsenbandendk.webbyen.dk
Claus     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:19
Du er en helt, en gud, for alle i danmark. du har ført danskefilm til top i denne dage som skuespiller. vi vil alle huske dig hilsen jakob
Jakob N. Lauritsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:12
Æret være Ove Sprogøes minde... Du vil altid være i vore hjerter... Du var den bedste, som en faderfigur i dansk film. Vi elskede at se dig i Olsen Banden, og på lærredet vil du aldrig dø... Hvil i fred!!!
Pernille & Joan     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:07
Da beskeden kom igår om din død,faldt der en stor sten fra mit hjerte,og mine tanker går til din familie... Jeg er ikke så gamel,så mange af dine film har du indspillet før jeg blev født,men har haft og har stadig meget glæde af at se dine film,og hver gang jeg ser en fremover vil jeg tænke på hvor stor og folkekær skuespiller du var. Ove Sprogøe tak for de grin,sjove og morsomme stunder du har givet os som skuespiller. ET SIDSTE FARVEL OG TAK OVE SPROGØE
Tina Z Hansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:03
Egon Olsen var en stor filmhelt, da jeg var 8-9år i 1975-76.Jeg var henrykt af spænding.Det er som om min filmbarndom er forsvundet.Ove Sprogøe var en stor skuespiller og jeg blerve ionteresseret i film og skuespillere men ingen nåede op på siden af Egon Olsen.Det var skide godt Egon.Ham med leen er et udueligt hundehovedet, elendig socialdemokrat, hundehoved, slapsvands.Jeg ved godt at det ikke er sjovt tværdigmod.Men du har givet det danske sprog dansk film og Danmark noget meget stort, du blev større end Egon Olsen.Jeg mødte dig i en HT-bus, men du ville gerne værne om dit privat liv så jeg hilste ikke på dig.Det har jeg fortrudt mange gange.Du var et utroligt sumpatisk menneske.Det var skide godt, men ham med leen er en idiot.Ære være dit minde.Mine tænker går til din familie.
Ted Sandbech     Skrevet: 15/9-2004 klokken 14:01
Kære ove,jeg håber du må få den hvile og fred du har behov for,det må du trænge til efter alle de' dejlige film du har indspillet gennem årende,gid disse film aldrig bliver glemt. Så kære ove. Hvil i fred - ære være dit minde. Sonny
Sonny kristensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:55
Ove Sprogøe var et rigtig stort menske som man aldrig kan afstatte og så var han populær i både ind og udland samt bladt fanger i fængelset Et stort tab for os dansker og danskfilm ÆRE VÆRE (EGON OLSEN) OVE SPROGØES MINDE.
Andreas Ulnits Fabild     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:30
Kære Ove Sprogøe, tak for mange gode timer i biografens og teatrets mørke.Gudskelov har jeg dig stadig på video, og mange gode gensyn ligger stadig forude. Du var altid formidabel - selv i de mindste roller. Jeg ønsker dig en god tur op til Dirch og de andre.
Ole Kristensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:25
Tusind tak for dit dejlige talent og din enestående måde at bruge det på. Du var en fantastisk dejlig, hjertelig og folkekær person, som vil leve videre i vores hjerter og som vi vil mindes med glæde over de 156 film og serier, du har været med i. Ære være dit minde. Hvil i fred
André E. Jensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:22
Han Var en Stor Skuespiller Ære Være Hans Minde
Charlotte     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:22
Farvel Ove Sprogøe
Camilla     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:13
Tusind tak for dit unikke talent og din enestående måde at bruge det på. Du var en fantastisk dejlig, hjertelig og folkekær person, som vil leve videre i vores hjerter og som vi vil mindes med glæde over de mange danske film og serier. Ære være dit minde. Hvil i fred.
Christina Nielsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:06
Man kan ikke sige mange rigtige ord i denne triste stund!! Danmark har mistet - betydningen af danskhed!! Ove var det BEDSTE Af BEDSTE!! Ingen er st'rre end ham!! Ingen kan erstatte en verdensherre som ham... Maa deres dejlige sind og fantastiske glaede altid drysse ned over verden.. Vi vil alle savne dem.. Maa de hvile i fred..
Ronni     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:03
Jeg synes du var kanon i de film du spillede med i!! Jeg ville gerne have mødt dig men det kom jeg ikk til. Desværre! Tak for ALT!!
Michael     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:02
man kan aldrig komme til af glemme hans gode film... og skuespil
Michael Thrane     Skrevet: 15/9-2004 klokken 13:02
Jeg vil aldrig glemme gode gamle "egon" godt gået ove !!
Dennis Krogh     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:57
Tak for alt ...
thomas frost zaar     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:47
Hej ove jeg syns At Du Spilde godt Især i Olsen banden også i de Ander flim Du var En god Skuespiler jeg kune godt tenke mig vide hvad du døde af
Anders Herskind     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:40
Så er næsten alle de gamle danske skuespillere fra danske film i 50'erne og 60'erne samlet hinsides og sikke en fest der bliver ud af det. Desværre går det ud over alle os fans af gamle danske film, når endnu et koryfæ er gået bort.
John Dickov     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:36
Hej Ove Jeg kan huske dig sidde i bussen, når jeg skulle hjem efter skole. Hver dag kl. 13-14. Jeg var ikke særlig gammel 1980'erne, men kan stadig huske dit smil. Jeg husker dig ikke fra Olsenbanden, men fra de andre film fra tidligere tid. Jeg havde også et bånd som lille hvor du fortæller historier. Det blev desværre slidt. Men jeg tror du har fået fred og er sammen med din kone. Jeg tændte et lys i går aftes for dig håber du så det. Mange knus Lene
Lene Mortensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:22
Jeg synes at Ove Sprogøe var en festlig og dygtig skuespiller. Jeg husker ham bedst som Egon Olsen i Olsen-bandenfilmene, Den rolle Ove havde som som Egon Olsen er der i dag mange der vil mindes med stor glæde. Jeg synes han har gjort det godt, hans andre sjove roller, hvor jeg husker ham som Larsen I TV-serien "Huset på Christianshavn". I episoden "Kammertonen" er enkefru Dagmar Hammerstedt på visit hos Larsen og pludselig tager hun Larsens sugekop og går ud og laver et "bræk" i et nærlihggende supermarked. Æret være Ove sprogøes minde. Kim Jensen
kim jensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:18
En af de store skuepiller er gået bort. Da jeg hørte det, gik der en dyb følse i gemmen mig. Ove er en af de bedste skuespiller vi har. I film er han en der altid har et godt humør, et glad smil, og et godt talent. Håber alt godt for hans famille.vi vil alt tid mindes ham.
Jeanett Thorborg Nielsen. Middelfart     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:16
Nok er en stor skuespillers jordiske liv nu kommet til sin ende. Men Ove Sprogøe vil altid leve i kraft de minder og stemninger han vækker hos os der er tilbage. Han kan ikke kun betegnes som en stor skuespiller. Han var en institution og en stemning der aldrig vil svinde bort. Må han leve videre i os alle.
Kasper Hansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:01
Det er et MEGET stort tab at Ove er død, ikke kun for mig, men for hele Danmark. Han var en fantastisk skuespiller, og det er også flot gjordt at han kunne være 2 personer. Den ene var ham der havde sit privatliv, og den anden var når han var på film. Sys det var flot klaret at han kunne holde pressen væk. Selvom jeg ikke kendte ham, føler jeg alligevel at han var en del af mit liv. Men han vil jo altid være i vore hjerter og på film. Kærlig hilsen Karina
Karina :'(     Skrevet: 15/9-2004 klokken 12:01
Det er med sorg at vi har mistet endnu en stor skuespiller Ove Sprogø tak for alt. Ære være dit minde.
Bente Jensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:53
Kære Ove Sprogøe du var en af vore største skuespillere jeg vil altid mindes dig når jeg ser danske film æret være dit minde
Andreas     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:52
Det er stort tab at vi har mistet Ove Sprogøe - Du vil blive husket for megen medvirken i mange danske film, ikke mindst, når Matador serien kører på skærmen.
Lone Juel Svendsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:48
Tak for alle de gode film. Han var min største danske filmhelt. Jeg er med i en lille bande-klub, hvor vi skal have et møde i næste uge for at mindes Ove og se en Olsen-Banden film. Jeg glæder mig meget!!! "Sagde jeg ikke tre pilsnere??" citat:Olsen-Banden går i krig 1978. Mange hilsner fra: Peter.
Peter Smed Andersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:34
TAK for alt.
Lone Pedersen, Esbjerg     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:33
Takfor de gode film og teater du lavede farvel. Skide godt Egon
Frede     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:28
Farvel til Ove,en stor skuespiller,der altid lavede gode film.Og som altid vil være i hjertet af en.
Jonas Jylland     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:20
Ove Sprogøe er død. Sådan lød det i går over hele Danmark. Det var ligesom at miste et familiemedlem. Han kom os ved, vi kendte ham, synes vi, han var en af vore egne. Kære Ove, tak fordi du har været her, og tak for de mange minder, der ligger på filmrullerne og i vores erindring om dig. Ære være dit minde.
Inge     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:20
farvel til en stor skuespiller som havde mange film og som altid vil være hukommelsen. farvel Ove skide godt Egon.
Jonas     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:16
Jeg vil med disse ord si tak for alle de gode film og tv serie du har vert med i. Jeg er så heldig at jeg har møt ham flere ganger i tivoli. Jeg kunne godt li ham som skuespiller. Tak for nå. Vil i fred. Karin
Karin Andersen Norge     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:14
kære ove en særlig tak for alt jeg vil sige du gjore det godt i teater i filmene det er synd at de er væk dem fra huset på christianshavn den serie er bare rigtigt godt lavet selv om jeg er født i 1987 dine minder vil blive hos os altid for evigt fred være med dig michael slavensky
michael     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:13
Et farvel til en stor person R.I.P.
Erik Winther , Bangkok     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:09
Hvem vil ikke huske Ove Sprogøe som Egon Olsen og doktor Hansen i Matador. Det er en af Danmarks største skuespiller der er død. Han vil blive savnet, men vi har alle minderne tilbage. ingen kunne åbne et pengeskab som han kunne... Skide godt Egon.. Hvil i fred Ove.
Camilla Gosvig     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:08
Dette er en sidste stor hilsen til den skuespiller der nok har betydet alt for dansk film siden 50erne 60erne 70erne 80erne 90erne. En stor respekt for denne store skuespiller for sit store arbejde og ikke mindst alle de store roller vi fik lov at opleve ham i. ÆRE VÆRE Ove Sprogøes minde MVH Harbo
Harbo     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:07
det er der trist at ove sporgøe er død Vi kender ham som foreksemple fra filmene olsen i olsen banden doctor Hansen i matador og Larsen i huset på christianshavn og styrmand karlsen og ved kongelunden. ja det kom bag på at han har lagt stemmen til jesper fårkylling jeg troede at det var dich kaysø vi/jeg vil altid huske ham som en vigtigt skuespiller Mvh Michael t slavensky
Michael     Skrevet: 15/9-2004 klokken 11:04
Kære Ove. Tusind tak. for alle de dejlige minder Du har beriget os med. Hvil i fred.
Bente clausen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:59
Du var en af de største, hele danmarks far du gav os værdier, du var bare så rar fra olsen-banden vi alle dig kender, og meget meget mere - vi alle en stor tak dig sender, af dem bliver der flere og flere. Kære Ove, tak for alt.
Flemming Wilsdahl     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:51
Hej Ove Du har været en fantastisk skuspiller igennem årene. tak for de gode oplevelser du har givet. Fred være med dig og din kone Eva.
Rikke     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:43
Når Ove Sprogø læste eventyr i fjernsynet og i radioen eller på bånd, da jeg var barn, var alt stille. Man var i en anden verden. Jeg glemmer det aldrig. Stemmen over dem alle. Og så kunne han lave film ovenikøbet. Fantastisk.
jens     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:28
Tak for dine gode film og dit enestående talent. Der bliver aldrig en ny Ove Sprogøe. kh Jesper
Kære Ove     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:24
En stor, stor "lille" mand er gået bort. Han var en af de få - der kunne - der var - der blev - der ville. Tak for alt Ove.
Dorte Pallisgaard     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:24
Når du se et stjerneskud la dit ønske flyder ud!! Tak for alle de gode film/teater m.m. Du var en af dem der gør en forskel, og som vi vil savne MEGET.God nat dr.Hansen Og la os så få fre` xxx
Helle     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:19
Kære Ove. Mange tak for de mange film, som du gøre til en perlerække i dansk filmskat. Ære være dit minde
Bjarne Davidsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:15
Ja, man havde jo gået og tænkt tanken. Nu skete det, og så var det alligevel et chock. Aldrig har der været en bedre mimik i dansk film. Aldrig har der været en bedre måde at spille de forskellige roller. Ove var og bliver den største. Dansk films Michael Schumacher. Æret være hans minde. Og tanker til familien.
Jens Nim     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:09
Ove Sprogøe var, er og forbliver til evig tid en af de mest folkekære skuespillere i dansk historie. Jeg er personlig taknemmelig, for de mange timer du har givet mig i dit selvskab. Dog ikke personligt så i samvær med de mange karakterer du gav den som på det hvide lærred. Trods din private karakter lod du mig her se, høre og føle dig. Tak for alt - du vil aldrig blive glemt!
Christina Alexandersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:09
Jha, en dnaks folkehelt en enér er taget fra os... nu der kun en ting at gøre GLEM HAM IKKE LEV PÅ MINDERNE AF OVE .. ove skal foblive en folke helt de næste 200år MIND HAM.
Kenneth     Skrevet: 15/9-2004 klokken 10:01
Ove var en kærlig skuespiller, som gjorde det godt... ÆRE VÆRE HANS MINDE!!
Henri     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:55
Kære Ove. Tak for alt det du har givet dansk film. Du var en ener, en elsket skuespiller og en legende som altid vil blive husket. Generation efter generation vil kunne opleve dig på utallige film, hvor du var stjernen. Specielt dit samspil med Dirch vil altid stå klart i min erindring. Æret være dit minde!
Søren     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:49
det er en skam af perlerne fra den den danske filmskat er død:'( vi vil altid mindes og savne vores folkekære ove sprogøe,og vi vil altid huske ham for hans glade smil og hans varme danske humor:')
Thue og Rasmus     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:47
Kære Ove Det berørte mig dybt da jeg i går høre at du var gået bort.Du var kongen over datidens skuespiller. Du har givet mig og mange andre danskere så gode oplevelser. Jeg har har tilbragt mange gode timer i dit selvskab med alle de mange film du har lavet igennem årene. Især har jeg været vild med at se dig i rollen som Egon i alle Olsen.Banden filmene, som jeg vil betegne som kult og som bare kan ses igen og igen. Ove, du var en stor skuespiller, du har haft en stor karriere inden for film og teater, en epoke er nu slut med din bortgang. Heldigvis lever minder og alt det du har lavet videre fremover, du vil aldrig blive glemt, du var en ener og stor skuespiller. Mine tanker går også til din familie, som jeg sender mange varme tanker og trøst i den trist stund. Æret være dit minde. Mange varme hilsner fra en stor fan af dig Per Kromann Jepsen
Per Kromann Jepsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:42
Godnat Hr. Sprogøe Så misted’ Danmark den største stjerne Nu sidder hr. Sprogøe et sted i det fjerne Danmark sidder nu og siger: ”Godnat, Egon.” Og mindes den charmerende Sigismund. Vi husker alle Matadors Dr. Hansen Som i flere sammenhænge tog tjansen. Og sammen med Dirch og mange fler’ Vi nyder alle når vi ham ser Altid vil jeg mindes skuespilleren med dette navn Som jeg vil mindes Matador og Huset på Christianshavn Olsen Banden ligeså Men hvil i fred i himlen blå.
Kasper Hoe     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:32
Der går et sus igennem maven på en når man første gang læser at Ove Sprogøe er død, næsten som at miste et familiemedlem eller en nær ven. For mig er det den sidste af de "store" fra dengang der her går bort sammen med en æra i dansk film. Æret være hans minde.
Morten Kjaersgaard     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:18
Åh, nej det der ikke kunne ske, skete, "vores mand" er her ikke længere!!! min Søn og jeg vil altid mindes Ove Wendelboe Sprogøe Petersen, og specielt den 21 december. hvor vi i det stille plejer at fejre hans fødeseldag. Grand old man...tak for alt du har givet os og tak for at du altid har skånet dit familieliv for pressen.
Kiwi munch jørgensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:13
Danmark har mistet en af sine absolut største skuespillere - ingen har haft en større betydning for dansk film og teater. Ære være hans minde, han vil blive savnet.
Kristian Knuth     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:10
Ove Sprogøe var en af de bedste skuespiller der nogen sinde har levet han og Dirch Passer var formidable de kunne spræde glæde hvor de kom frem. Jeg vil altid huske ham som Egon Olsen der er genial og har et hidsit temprament når han skælder ud på de hundehoveder og hængerøve til Keld og Benny.
Buster Pedersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 09:10
En fantastisk skuespiller med et bredt reptoare. Specielt tack for EGON
Ivar Lund Olsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:55
du har været en god skuespiller du var min bedste i danske film hilsen fra ulla s møller bogfinkevej 61 8210 århus v
ulla s møller     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:55
jeg kommer til at snave ove sprogøe og jeg har alle hans film på dvd som er kommet ude til nu med venling hilsen martin svensson pal mullersvej 85 8210 århus v mail .flintstoneservice@hotmail.com
martin svensson pal mullersvej 85 st th     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:52
Tak for alt
Jesper Kirkeby Pedersen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:46
Ove Sprogø, den sidste og den bedste af de store skuespillere, os filmelskere skylder dig meget. Du har givet os utallige gode stunder.
Peter     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:45
Kære Ove Tak for de utroligt mange gode filmoplevelser, som du har skænket os alle, jeg glemmer f.eks. aldrig Charles Tante eller Den forsvundne fuldmægtig eller din fynske accent i Matador. Mine børn og særligt min søn har altid elsket Olsen Banden og grinet højt og hjerteligt af de skønne film. Hvil i fred - æret været dit minde.
Linda     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:42
Kære Ove! Mange tak for alle de film og teaterstykker som du har givet os igennem årene. Du har virkelig bragt mange glade smil frem i dine film. Hvil i fred ÆRE VÆRE HANS MINDE Heidi
HHJ     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:40
Han var det ypperste af det ypperste. En fantastisk skuespiller, en fantastisk person er gået bort. Æret være hans minde.
Morten Larsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:31
du har været en god skuespiller du var min bedste i danske film hilsen en fan
mads     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:24
Tak for alle de mange minder du har givet os. Du vil aldrig blive glemt for det store arbejde og arrangement du gav filmverdenen. Vi sætter stor pris på dig og mange tak fordi du svarede på mit brev for 10 år siden, hvor jeg gav udtryk for hvor stor og folkekær en skuespiller du var. TAK FOR DET.
Helene, Aalborg     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:23
kære ove tak for alle de film du haar været med i hvil i fred
clm     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:15
Tak for mange gode oplevelser
JM     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:08
Ove var en komplet skuespiller som vi savner meget vi vil huske ham til evig tid hej ove
Niclas og Patrick     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:07
Kære Ove. Tak for de mange film-oplevelser, du har givet os. Hvil i fred. Ære være dit minde.
Thomas og Johnna     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:07
Kaere Ove Sprogöe, jeg ved du havde det svaert i den sidste tid, jeg haaber virkelig du har det godt, hvor du er nu... Du vil vaere savnet, men heldigvis kan vi se dig i film.. Og nyde dit gode spil fuldt ud.... "Knus og et kram med paa vejen ..." Kassia
Kassia     Skrevet: 15/9-2004 klokken 08:03
Farvel og tak for alt hvad du har givet dansk film
Anders     Skrevet: 15/9-2004 klokken 07:49
Hvil i fred. Du var en superen skuespiller.
Jesper Rasmussen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 07:48
Farevel ove og tak for alle de fede danske film du har været med i!! Vil aldrig glemme dig Hilsen Mike,Mads,Mikkel!!!
Mike     Skrevet: 15/9-2004 klokken 07:24
Tak for mange gode film. og nu kan du komme op til din gode ven Dirch Passer og din kollaga Poul Bundgaard. Hilsen Michael og Morten Hoffmann-Hansen Viby J
Michael og Morten Hoffmann-Hansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 07:00
Så skete det... Endnu en AMAR'kaner tager sin ro. Hele AMAR takker for de fede film... / DD
David     Skrevet: 15/9-2004 klokken 06:35
Farvel Ove Du bar dansk film frem og fik det danske smil frem. Vi vil bevare dit minde. Ove Nielsen Vancouver Island Canada
Ove Nielsen. Canada     Skrevet: 15/9-2004 klokken 05:47
En stor lille mand er gået bort. Han var en af de sidste "originaler" der gjorde dansk film og teater til en oplevelse. der var ikke den rolle han ikke magtede. Vi vil alle komme til at savne dig, du har givet os mange minder.
Jan Olesen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 05:04
Altid vil vi huske dit navn,glæde os over dine roller på film,som ikke bare var en rolle-men du havde evnen til at få et menneske ud af de roller-så man kunne idintifisere sig med mennesket bag! nemlig dig! som havde evnen til at være elsket ,kendt-OG alligevel en privat person, se det er noget af en præstation!! Tak fordi vi fik lov at se din formåen på lærredet-på DVD.. den næste generation vil begrestres af dig, som vi andre gjorde/og gør over andre store navne, som også er foreviget på gamle danske film.. mange tanker til dine 3 sønner, som på under én måned mistede både dig og din hustru Eva.. Mange søde hilsner fra Lillian.
Lillian-S.M     Skrevet: 15/9-2004 klokken 03:22
En stor skuespiller, er gået bort. Ove Sprogøe var en af dansk film, og teaters største gennem mange år. Æret være hans minde.
Allan     Skrevet: 15/9-2004 klokken 03:12
VI HAR MISTET EN GOD SKUESPILLERE I DAG. EN MAND DER VIL SANES I MANGE HJERTER..... DE GODE OPLEVELSER VI JEG ALDRIG GLEMMES DIG. FRED VÆRE MED DIG. KÆRLIH HILSEN FRA MIG TIL DIG.
Allan Pedersen.     Skrevet: 15/9-2004 klokken 01:40
Kære onkel Sprogøe, ja sådan kaldte vores nu store søn dig da vi for 15 år siden mødte dig og din kone i Sønderborg. Vores børn er vokset op med din stemme fra film,tv og teater. Hvad kan man sige andet end TAK. Tak fordi vi har levet i en tid hvor du også var her og kunne berige os med så stor en kunst. Hvil nu ifred med din Eva.
Johnnie Rasmussen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 01:36
Et stykke Danmark er forsvundet. Men i alle årene der kommer, vil navnet ove Sprogøe for evigt bestå.
Christian Nielsen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 01:29
D 15 / 09 - 2004 kære Ove og Familie det er et stort savn at Ove Sprogøe ikke er her mere familien må osse detsværer gå en svær tid imøde vi må kondulrere af det varmeste det er svært at midste en ven bror og far han spredte altid glæde ogf tryghed men der er ikke ret mange der var klar over han osse spillede Larsen i Huset på Christianshavn eller osse husket man bare ham i Olsenbandne film kan du vile ifred Ove Sprogøe ære være hans minde og held og lygge til familien fremover mange venlig hilsner fra Hanne Andersen og Johnny Andreasen ( 5550 Langeskov ) mail adresse harmonikaspilleren@privat.dk
Hamnne Andersen + Johnny Andreasen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 01:24
tak, Dir lieber Ove danken wir von ganzem Herzen für die Freude die du uns in deinen Filmen gebracht hast. Ein Lichtlein soll für dich und deine liebe Frau leuchten. In aufrichtiger Anteilnahme Ines, Kai und Marius
Ines, Kai und Marius (Øst-tysk)     Skrevet: 15/9-2004 klokken 01:05
Hej Ove Jeg blev meget berørt da jeg hørte i radioavisen at du var død. Du er simpelthen efter min mening en af de bedste skuespillere jeg har set til dato. Jeg har beundret dig for alle de mange typer du har skildret i de 156 film du har medvirket i. Om det er den lille underkurede mand eller om det er Egon Olsen med de store visioner. Men først og fremmest dit gode humør. Jeg bliver altid så glad når jeg ser dig på film. Lev vel
Ulrik Lindgren     Skrevet: 15/9-2004 klokken 01:05
Tak for de gode film/serier Matador og Olsenbanden Ove Sprogøe Ære være hans minde og hans kone Eva Sprogøe
Betina og Lars     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:49
Kære Ove Tak for alle de mange grin og glæder du har givet igennem dit fantastiske skuespil. Du var/er "bare skide god" Sender din familie en tanke Et kærligt farvel.
Lars Jensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:49
Kære Ove.. Jeg blev, som hele danmark, meget bedrøvet da jeg hørte om din død.. Du har været en stor skuespiller og et stort menneske.. du vil altid blive savnet for din genialitet, din professionalisme og dit arbejdsomme væsen.. du har givet meget til dansk film og din død vil skabe et tomrum og et savn, som ikke kan erstattes af andre.. du var unik.. Jeg håber du har fået fred med din elskede Eva.. kærligst T.H.O
Tobias Olesen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:42
Hejsa Ove! Jeg blev meget ked af det da jeg hørte du var gået bort, det er et stort tab, og du har spillet mange gode roller. Jeg husker især din formidable rolle i Matador, hvor din accent bare er helt perfekt, og passer så godt til dig. Også dine gode fortællinger har jeg lyttet meget til som lille, og syntes det glimt der var i øjnene på dig, kom så godt med i din stemme. Tak for alt, du har glædet så mange mennesker og din familie Thomas
Thomas Hyldgaard     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:33
Jeg er vokset op med Filmene "Olsen Banden". De var mine ynglings serie da jeg var lille. Nu sidder jeg her som 17 årig og tænker om det virkelig kan være rigtigt!?, Rigtig at du er bort. Ove, du var/er en af Danmarks sidste filmskat. Da jeg kom hjem fra skole idag så jeg tilfældigvis på ttv. og der stod du var bort. Blev helt rørt at jeg kneb en tåre, og nu hvor jeg skriver dette kan jeg ikk lade være med og få vand i øjnene. Sys det er underligt du ikke er blandt os mere! Underligt og se billeder/film/klip med dig, og tænkte på du er borte.. Wee will never forget you! Især ikke jeg. en 17årig knægt som jeg, vil altid huske dig! Din sidste sporvogn er kørt. Ove, Hele Danmark vil savne dig. Du vil aldrig blive glemt. Æret være hans minde. Hils Dirch..! De varmeste Hilsner Henrik!
Højt ærede Ove     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:30
Kære Ove. Tak for alle de mange gode timer du har givet os. Du er i vores hjerter og vil aldrig blive glemt. Du har igennem dine mange roller givet så meget af dig selv, og det gør ondt at vide man aldrig har eller får lov til at give dig noget tilbage. Jeg håber du har fået det ud af livet du drømte om. Ære være dit minde. Mette
Mette Klysner     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:25
Kære Ove Jeg vil sige dig tak for alle de dejlige film du har lavet og for mig har det betydet mange dejlige og glædelige timer jeg har brugt på at se disse film om og om igen,man bliver aldrig træt af dem. Du er en person vi aldrig vil glemme du vil altid være i vores hjerter. Det er dejligt have så gode minder tak. Nu er den sidste sporvogn kørt og jeg håber du har det godt der hvor du er kommet hen. Du vil aldrig blive glemt. Æret være hans minde
pia sørensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:18
som buschauffør var du mange gange med i "min" linie 73E, fra byen og hjem til enden af amager landevej hvor du boede. jeg og mange andre vil sane dig, både som privatperson og på film. tak for mange gode timer.
kaj hansen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:14
Vi er mange der sørger over Oves død, en æra i dansk film historie er slut... jeg fællede selv en tåre da jeg hørte det, og er stadigvæk meget sørgmodig over hans død.... Ære Være Hans Minde og må han hvile i fred...
Daniel Kristensen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:14
jeg fældede en tåre da jeg fik af vide at han var død!! vi har mistet en af de bedste skuespillere der nogensinde har været i danmark ..! jeg vil mindes ham i mange film! hvil i fred ove!! ære være hans minde...
jannie.joan     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:14
tak for alt du kære ove. du vil være en meget savnet skuespiller. tak for alt det du har givet os. for mit vedkommene, har jeg grædt en del gange i dag, og især da minde programet kom i tv her til aften.. jeg sidder med tåre i mine øjne lige nu.. jeg vil aldrig glemme dig. fred være med dig. kærlig hilsen Jane Jensen.
*JANE*     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:11
Har lige siddet og set det mindeprogram der var på tv2 om Ove Sprogøe, og må indrømme at tårene er nær.. Verden er blevet et fantastisk menneske fattigere.. Han vil være savnet af mange, og hans film vil blive genset mange gange.. Ved ihvertfald at jeg vil blive gammel med mange af hans film.. Har altid elsket de film, og det ændre sig aldrig.. Ære være dit minde Ove Sprogøe..
Annette Clausen     Skrevet: 15/9-2004 klokken 00:11
De gode oplevelser vil aldrig glemmes.
Erik Secher     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:54
Kære Ove. Du har arbejdet hele dit liv, hvil i fred og mange, mange tak for de mange glade grin og hyggestunder du gav min familie og jeg foran tv'et, i biografen eller på teatret. Jeg havde æren og fornøjelsen af at møde dig en enkelt gang, og din varme, din venlighed, din mildhed og dit lune slog mig med det samme. Og tak til din familie, fordi vi måtte dele dig med dem. Til familien: Modtag venligst mine dybtfølte kondolencer. I er ikke de eneste der sørger over tabet af Ove Sprogøe. Et meget talentfuldt og begavet menneske er gået bort. Æret være hans minde. Maria Andersen
Maria Andersen     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:52
hej ove tak for alt vi er megt glad for ,en de kommersavner dig ove hilsen fra thomas
thomas     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:42
Det er vemodigt at skulle sige farvel til den måske største skuespiller i Danmark nogensinde. Tak for så mange uforglemmelige oplevelser på film og tv. Man siger om 100 år er alting glemt, men Ove vil altid blive husket!
Jakob     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:41
Jeg kunne lide ove han var en god skullespiller jeg håber at vi aldrig glemmer ham jeg snynner at var en godt skullerspiller
dennis dahl ekbøl     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:41
hej ove du var så god laver nogle skurspillede over med i olsenband dem har jeg høre meget om den hilser fra anders
anders     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:35
Kære Ove! Du har givet mig og alle andre danskere utallige uforglemmelige øjeblikke. Med dit unikke skuespil har du sikret dig en plads blandt de helt største. Du vil aldrig blive glemt. Tak for alt. MKH. Anders
Anders     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:30
vi har mistet en af danmarks største skuespillere... en mand der vil savnes i mange hjerter...men vi har da minderne fra hans gode film... Ære være en god skuespillers minde
Betina Fischer     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:20
Jeg vil her i Oves mindebog gerne have lov til at sige ham tak for hans mesterlige præstationer i dansk film. Et elsket og lunefuldt menneske er i dag gået bort. Æret være Over Sprogøes minde.
Adam     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:16
SKÅL! for Ove Sprogøe.. Den Bedste Skuespiller danmark nogen sinde har vidst.. ove er et eksepel på Virkelig god dank skuepliller.. we will always remember you!
Hmm     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:08
En stor mand er væk. En mand med integritet, troværdighed, stil, elegance... Æret være en god skuespillers minde!
Stefan Vase     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:03
Tak for alt Ove...
Morten     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:02
Ove Sprogøe var en ener. Han var en fantastisk begavet og dedikeret skuespiller, som mestrede alle genrer. Han fornemmede altid menneskelighed og varme når han optrådte. Hans talent var ubegrænset, men hans ægthed var aldrig påtaget. Jeg har i dagens løb flere gange fældet tårer, ved tanken om hvad vi i dag har mistet. Ove Sprogøe har beriget os alle. Jeg tænker med vemod tilbage på alle hans ypperlige præstationer indenfor film, teater osv. En stjerne er slukket. En ener er borte. Verden er blevet fattigere. Men vi vil altid huske ham som et talentfuldt, generøst og godt menneske.
Henning     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:02
Et stort talent er gået bort vores allesammens Ove Sprogøe. jeg vil altid huske dig fra dine fantstiske film og ikke mindst da du var "Egon Olsen" og altid hade en plan. Tak for alt Ove! hvile i fred. Med Venlig Hilsen Bjørn
Bjørn     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:01
Det var sørgeligt at læse om at Ove Sprogøe var død, han har givet mig mange gode timer foran tv'et. Han var en rigtig god skuespiller, og han levede sig godt ind i de roller han spillede. Jeg kan særlig godt li' den rolle som Dr. Hansen i Matador. Jeg sender venlige tanker til hans familie og venner i sorgens stund... Ære være Ove Sproøges minde... Må han hvile i fred sammen med sin kone...
AnnetteLC     Skrevet: 14/9-2004 klokken 23:00
Så skete det vi har mistet en kær ven, sådan føltes det i hvert fald. Ove var en fantastisk skuespiller som kunne det hele. Hvor er det underligt at han ikke længere er i blandt os. Det er han jo alligevel for vi kender ham alle sammen og vil altid huske ham for det han var. Jeg føler med hans efterladte men håber de kan finde lidt trøst i at han er hos sin elskede Eva.
Tine Nielsen     Skrevet: 14/9-2004 klokken 22:58
Det er en sørgelig nyhed. =( Vi har mistet en stor skuespiller. Ove, hvil i fred.
Patrick     Skrevet: 14/9-2004 klokken 22:58
Tak for de mange gode film og de mange gode minder vi har en stor skuespiller er gået bort ære være hans minde
Claus Christiansen     Skrevet: 14/9-2004 klokken 22:52
Det er trist at midste en som man har kendt gennem årene. Jeg var hel i chok da jeg fik af vide at Ove ikke er iblandt os mere. Jeg kneb en tåre. Jeg læste for nolge uger siden at han var kommet på plejehjemmet, og der sagde det BANG for mig. Jeg har kendt mennesker som flyttet fra deres hjem, og det endte med at de ikke have ro i deres sjæl, og at de gik hen og døde. Det var det jeg frygtet da jeg læste i BT at Ove var komme på plejehjemmet og endda have midste sin kone Eva. Jeg husker Ove tydeligt dengang jeg var barn og sad og så Olsen Banden og Matador. Jeg er vokset op med danske film/serier. Det er meget underligt at han nu er væk. Han er den meste velkendt danske skuespiller vi har her i DK, og han vil også være i danskernes hjerter og huske ham for hvem han var. Jeg vil aldrig glemme ham.
Pige-Stenbuk 20 år     Skrevet: 14/9-2004 klokken 22:52
ja vi er mang der vil savne ove sprogeøe tak for de mange god film vi fike love til at se ære var hans minde og en hilsen til hans 3 drenge ære være hans minde og fru evas minden
linda     Skrevet: 14/9-2004 klokken 22:48
Vi er mange der vil savne dig - Tak for mange gode oplevelser.
Per Andersson     Skrevet: 14/9-2004 klokken 22:43