Ulla Ryum mindebog

4-5-1937   -   30-5-2022
Jeg er norsk og lugter for faen af fisk og maler min kone som er en behåret kvinna, fy faen! Men nu kommer på det vigtige du var for faen en skuespiller og du kommer på den faen! Feks i Norge vi ente sutter på ver aen! Nu måste det kommer paa en fjell eller på butikkan!det Hel Max! Hej do, Ingvar fra den norske Fjellet!
Ingvar Frandsen     Skrevet: 3/6-2022 klokken 16:52
Hej allesammen jeg er jeres allas beste ven simone. jeg er sød i den dag og bedstemor havde kage med på hovedet fniser. jeg har altid elsket din film med dit hoved på, jeg har stadig alle billederne på min væg! jeg bor som morten paa solgaarden på grundet den meget svær sprog og psykose jeg har, men nu jeg sød og glad og siger til morten om vi ikke skal se alle ulla ryum filmane igen og igen og igen. nu skal jeg puttes og godnat, alla bamserne siger farvel ulla og alle andre som dø FARVELL kærligt hilsen jeg alles store bamse bjørn_fan simone og kandis jhonny så kys mig dog på munden!
simone "tulle" andersondøtteri     Skrevet: 3/6-2022 klokken 16:39
Jeg så dine film de var alle flotte. Du var jo sammen med de skøre mennesker. Som alle var der. Dik passer og Ulf Pilmark og Mads Michaelsen som blev en stor dreng i Harry potters trylleshow på filmene.flot og sej det er han. Men du være død. Jaja det fint nok. Så bare pas jer selv og rip du kære søde lille frække tantepige som jo aldrig blev helt voksen. fra en verdensmand og kunster af dronningens nåde Morten Hansen, solgården.
Morten Hansen klient på solgår     Skrevet: 3/6-2022 klokken 15:40
Hvil i fred.
Lars Larsen.     Skrevet: 1/6-2022 klokken 09:09