Casper Overbye
Født: 12-5-1970 (53 år) i København

Biografi
Casper Overbye, der er søn af produktionsleder Erik Overbye og produktionsleder Gerd Roos, medvirkede som dreng i filmen "Nøddebo Præstegaard". Han blev 1986-89 uddannet som kok og siden som konditor i årene 1990-92. Efter uddannelsen rejste han til USA, hvor han fra 1993 til 1995 var souschef på Tivoli Deer Restaurant i Colorado. Efter en kort periode som souschef hos Jan Hurtigkarl & Co. blev han 1996-97 køkkenchef på Brasserie Truffé i København. Han fortsatte i 1997 som souschef på Belle Terasse i Tivoli og blev derpå køkkenchef på Restaurant Nostalgie Moskva 1997-98. Casper Overbye var igen souschef hos Jan Hurtigkarl i 1998 og derefter 1999-2001 køkkenchef hos MTV Production. I årene 1998-2002 drev han sin egen virksomhed under navnet Casper Overbye Catering inden han 2002-03 blev souschef på Vestauranten i DGI-Byen i København. Siden 2004 har han været driftsleder hos Meyer & Tingstrøm Personalerestauranter A/S ( fra 2007 Claus Tingstrøm A/S). Sideløbende etablerede han i 2007 sammen med makkeren Claus Tingstrøm selskabet Foodsource A/S, hvor han er administrerende direktør. Firmaet bygger på et koncept om færdigretter til virksomheder som gerne vil tilbyde medarbejderne mad efter kantinens lukketid og leverer desuden frokost til ca. 3000 børnehavebørn i Storkøbenhavn. Han er bror til skuespillerinden Camilla Overbye Roos.


Har medvirket i følgende 1 film:
Nøddebo Præstegaard - 1974 (1974)Barn